Το πρωτοχρονιάτικο look θέλει micro braids & glazed donut lips αλά Hailey Bieber - Όλα τα βήματα

Happy new year, girl! Σήμερα, πρώτη μέρα του 2023, χρειάζεσαι ένα φρέσκο και λαμπερό look και η Hailey Bieber δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο inspo. 

Καλή χρονιά, girl! Με υγεία, αγάπη και επιτυχίες. Το 2023 είναι εδώ με πολλές υποσχέσεις και εύχομαι να σε βρίσκει σε ένα ζεστό περιβάλλον. Με τους γονείς σου, τα αδέλφια σου, αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα – η πρώτη μέρα του νέου χρόνου- και είμαι σίγουρη πως τα καλέσματα και οι επισκέψεις δεν θα έχουν σταματημό.

Δεν πρέπει, λοιπόν, να είσαι super glamorous κορίτσι; Ε, ναι! Να μη λέμε τα αυτονόητα. Σήμερα χρειάζεσαι λάμψη, freshness και απλότητα στο beauty look σου, κάτι που μόνο η Hailey Bieber μπορεί να σου χαρίσει. Το supermodel και σύζυγος του Justin Bieber φημίζεται για τα micro braids της, αυτές τις μικροσκοπικές πλεξούδες που κάνει, αλλά και για τα glazed donut lips: τα διάφανα, juicy, λαμπερά χείλη που επιτυγχάνει με το μακιγιάζ. Αυτά χρειάζεσαι σήμερα, Πρωτοχρονιά. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δες, λοιπόν, πώς θα κάνεις copy the look από τη Hailey Bieber και shine bright like a diamond, girl!

TikTok calling: Πανεύκολα hacks για να πετύχεις τα κυματιστά μαλλιά της Hailey Bieber

Πώς θα κάνεις τα micro braids της Hailey Bieber

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να αντιγράψεις το look της Hailey Bieber είναι τα εξής:

Ψέκασε τα μαλλιά σου με σπρέι θερμοπροστασίας και κάνε με το ψαλίδι μαλλιών χαλαρούς κυματισμούς, πιάνοντας παχιές τούφες τα μαλλιά σου.

Πιάσε μια μικρή τούφα γύρω από το πρόσωπο και πλέξε ένα μικροσκοπικό πλεξουδάκι. Κάνε το ίδιο και από την άλλη πλευρά.

Πιάσε τώρα micro braids και λίγο πιο πίσω στο κεφάλι, και στην αριστερή και στη δεξιά πλευρά. That’s it.

hailey_microbraids.jpg

Πώς θα πετύχεις τα glazed donut lips

Το βασικό για να πετύχεις τα ζουμερά και εντυπωσιακά χείλη της Hailey Bieber είναι η καλή ενυδάτωση. Πριν, λοιπόν, πιάσεις τα καλλυντικά στα χέρια, κάνε απολέπιση με λάδι, ζάχαρη και κανέλα. Τρίψε ελαφρώς τα χείλη και ξέπλυνε καλά.

Στη συνέχεια ακολούθησε τα παρακάτω steps:

Κάνε overline στο άνω και κάτω χείλος με μολύβι χειλιών, ακολουθώντας τη φυσική γραμμή τους.

Βάλε σε όλη την επιφάνεια των χειλιών διάφανο lip gloss και voilaaaa! Ετοιμάσου να δέχεσαι ερωτήσεις για το πώς είσαι τόσο λαμπερή και φρέσκια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved