Τα bikini looks της Selena Gomez είναι μια ωδή στο καλοκαίρι το ίδιο

Η Selena Gomez μας εμπνέει και αυτό το καλοκαίρι μέσα από τις εμφανίσεις της με bikini! 

Η Selena Gomez σε όλες της εμφανίσεις της μας κάνει να σκεφτόμαστε πόσο όμορφη και εντυπωσιακή είναι! Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε μια αναδρομή στα καλοκαίρια της Selena, κάνοντας scroll τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (μιας και ο ήλιος καίει), συγκεντρώνοντας τις πιο hot της εμφανίσεις με μαγιό.

Η Selena είναι δημοφιλής ως τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός και παραγωγός, αλλά η ομορφιά και η εντυπωσιακή της εμφάνιση δεν μας θυμίζει κάτι λιγότερο από μοντέλο. Ακόμη και η ίδια αισθάνεται γεμάτη αυτοπεποίθηση και αυτό μας το δείχνει πλέον πολύ συχνά μέσο των βίντεο που δημοσιεύει στο TikTok και τα posts της στο Instagram. Η Selena είναι ο εαυτός της και αυτό πηγάζει προς τα έξω.

Η Selena Gomez με φράντζα μας θυμίζει το hair look που είχε στους Μάγους του Γουέβερλι

Η Selena Gomez είναι η απόλυτη beach queen και θα σε εμπνεύσει και αυτό το καλοκαίρι

Εδώ δεν πρόκειται να μιλήσουμε για τα ταλέντα που έχει η Selena, καθώς όλοι τα γνωρίζουμε αρκετά καλά αλλά… για τις πιο hot εμφανίσεις τις με μαγιό.

Η Selena Gomez με μαγιό είναι αναμφίβολα η απόλυτη beach queen και θα σε εμπνεύσει και αυτό το καλοκαίρι! Είτε φοράει ολόσωμο μαγιό, είτε bikini, η Selena δείχνει super hot με τα μαγιό της και συγκεντρώσαμε 5 φωτογραφίες της με bikini, για να χαζέψεις και γιατί όχι; Να σε εμπνεύσουν για το δικό σου beach look.

Αισθάνεται υπέροχα με το σώμα της και είναι πιο hot από ποτέ

Η καλύτερη της φίλη Theresa Mingus, έχει τη δική της σειρά μαγιό και η Selena ήταν δίπλα της για να την υποστηρίξει από την πρώτη κιόλας μέρα. Μάλιστα, σχεδίασε ακόμη και δική της συλλογή με ολόσωμο μαγιό και bikini τα οποία ήταν ειδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν την ουλή που έχει από την εγχείρηση νεφρού που έγινε το 2017. Συγκεκριμένα, το bikini είναι ψηλόμεσο, έτσι ώστε να πέφτει ψηλά αρκετά για να κρατήσει την ουλή καλυμμένη.

https://www.instagram.com/p/CFhtu__j9zy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά από λίγο καιρό, με μια δημοσίευση της στην οποία και ποζάρει με ένα ολόσωμο, μπλε electric μαγιό ανέφερε: «Όταν έκανα μεταμόσχευση νεφρού, θυμάμαι ότι στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο να δείξω την ουλή μου. Δεν ήθελα να είναι σε φωτογραφίες, οπότε φόρεσα πράγματα που θα το κάλυπταν. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, νιώθω σίγουρη για το ποια είμαι και για το τι πέρασα...και είμαι περήφανη για αυτό. Όλα τα σώματα είναι όμορφα».

Selena Gomez Unedited Bikini

selena gomez bikinilooks8

Το μωβ χρώμα είναι μια super hot επιλογή για το μαγιό σου!

Η Selena Gomez με κόκκινο μαγιό

selena gomez bikinilooks

Sexy και διαχρονικό το κόκκινο μαγιό, μπορείς να το φορέσεις στην παραλία και να τραβήξεις αμέσως τα βλέματα.

Δες περισσότερα bikini looks της Selena στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το minimal μπλε μανικιούρ της Selena Gomez είναι το nail inspo της εβδομάδας

Το minimal μπλε μανικιούρ της Selena Gomez είναι το nail inspo της εβδομάδας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved