Euphoria alert! Τα makeup looks της Maddy είναι super WOW - Πώς θα τα κάνεις κι εσύ

Ζηλεύουμε απίστευτα τα makeup looks της Maddy, και θέλουμε να τα δοκιμάσουμε! Και εσύ το ίδιο; Τότε εδώ θα δεις όλα τα βήματα!

Όπως όλες ξέρουμε το Euphoria 2 έχει ξεκινήσει, και να σου πω την αλήθεια για έναν λόγο ανυπομονούσα αφάνταστα γι ’αυτό! Ποιος είναι; Μα τα makeup looks της σειράς, τα οποία αποτελούν τρομερό inspo για εμένα αλλά έχω την εντύπωση και για όλες εσάς!

Έλα, πες μου ότι δεν χάζευες και εσύ σε όλη τη διάρκεια του 1ου επεισοδίου, της 2ης σεζόν, το μακιγιάζ της Maddy στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, ή ακόμη και στην προηγούμενη σεζόν τα Rhinestone eyes των ηθοποιών; Είμαι σίγουρη ότι το έκανες, νομίζω είναι αδύνατον να μην τα παρατηρήσει κανείς!

bella hadid

Η Bella Hadid εμπνεύστηκε τη νέα τάση στο μακιγιάζ - Το jawline highlight έγινε viral στο TikTok

Do it like Maddy!

Επίσης, να σε ενημερώσω, ότι στο TikTok, γίνεται χαμός με τη σειρά, αλλά πολύ περισσότερο με τα makeup looks της Maddy αλλά και με tutorial για το πώς μπορείς να τα δημιουργήσεις και εσύ. Και μάντεψε! Αυτό θα δούμε και μαζί σήμερα. Πιο συγκεκριμένα ξεχώρισα 2 μακιγιάζ της Maddy, τα οποία έτσι απλά λάτρεψα και θα δούμε step by step πώς θα τα δημιουργήσεις.

1st Makeup Look: Maddy's Rhinestone

1. Ξεκινάω με το πιο shock eye look! Έτοιμη να λάμψεις; Ξεκινάμε. Επίλεξε ένα βασικό χρώμα σκιάς ματιών, οποιοδήποτε χρώμα (απαλό καφέ, μπεζ κ.λ.π.).



2. Στη συνέχεια, επιλέγεις από την παλέτα ένα άλλο χρώμα (όποιο θες εσύ) για να το αναμείξεις με το αρχικό και να δημιουργήσεις ένα εφέ «ξεθωριάσματος». Δεν θέλουμε στην κόγχη σκούρα απόχρωση για να δώσουμε βάθος. Θα την αφήσουμε καθαρή και αν θέλεις να την τονίσεις θα το κάνεις αλλά με στρας.

3. Αν θέλεις το μάτι σου να είναι πιο σχιστό, τότε φυσικά και μπορείς να προσθέσεις και το αγαπημένο σου eyeliner. Είμαι πολύ fun!

4. Το αγαπημένο μου part έφτασε. Ήρθε η ώρα να λάμψουμε! Πάρε οποιαδήποτε λευκή (διάφανη που στεγνώνει) κόλλα βλεφαρίδων για να κολλήσεις στρας οποιουδήποτε σχήματος ή μεγέθους στα βλέφαρά σου, τη γραμμή των βλεφαρίδων, τα φρύδια ή όλα τα παραπάνω (με λίγα λόγια ξεκίνα να κάνεις «παιχνίδι»).

5. Για χείλη, προτείνω τις πιο nude επιλογές, αλλά μπορείς να πειραματιστείς και με πιο σκούρες αποχρώσεις (σε αυτή την περίπτωση μην ξεχάσεις περίγραμμα στα χείλη σου με μολύβι χειλιών).

6. Όσο για τα φρύδια, ένα έχω να πω! Κωδικός «Fluffy Brow Look». Έχουμε ξαναμιλήσει για το πώς μπορείς να επιτύχεις αυτό το φυσικό, αποτέλεσμα στα φρύδια σου (θα στο έχω από κάτω) αλλά το μυστικό της επιτυχίας είναι να βουρτσίσεις τα φρύδια σου με ανοδική φορά και να κλειδώσεις το αποτέλεσμα με διάφανο τζελ φρυδιών ή λακ μαλλιών.

7. Ολοκληρώνεις το makeup look σου, προσθέτοντας την αγαπημένη σου mascara ή αν είσαι πιο τολμηρή (και σ’αρέσει να πειραματίζεσαι), τότε σου προτείνω να δοκιμάσεις και ψεύτικες βλεφαρίδες. Θα δεις να απογειώνεται το look σου σε χρόνο dt!

https://www.instagram.com/p/B0PqUKOpCg3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2st Makeup Look: Maddy's Y2K Sharp Cateye and Glitter Galore

Το απόλυτο shock έπαθα όταν στο 1ο επεισόδιο, της 2ης σεζόν, είδα τη Maddy με αυτό το eye look.

https://www.instagram.com/p/CYk17ZSLRVf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ήθελα να πάω να το κάνω αμέσως, μιας και το cat crease eye αλλά και το eyeliner είναι δύο τεχνικές που λατρεύω στο μακιγιάζ (in love with slanted eyes)!

Έτσι θα το κάνεις και εσύ.



You look so gorgeous, girl!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Fluffy Brow Look: Τα πλούσια φρύδια είναι τάση - 10 προϊόντα για να τα πετύχεις

Make-up lesson, girl! Μάθε πώς να τοποθετείς σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved