Η Bella Hadid εμπνεύστηκε τη νέα τάση στο μακιγιάζ - Το jawline highlight έγινε viral στο TikTok

Η Bella Hadid μόλις δημιούργησε νέο trend στον κόσμο του μακιγιάζ. Εσύ ακόμα να δοκιμάσεις το Jawline Highlight;

Η Bella Hadid βρίσκεται πίσω από όλα τα είδη των τάσεων (τάσεις των '90s, ό,τι αφορά το street style, χτενίσματα). Τώρα, η επιρροή της Bella επεκτείνεται στο TikTok χάρη σε μια φωτογραφία ενός πάρτι της, στην οποία το μακιγιάζ της είχε την... πολυπόθητη λάμψη που όλες αναζητάμε.

Η make up artist @rachelocoolmua παρατήρησε ότι το σαγόνι της Bella ήταν ιδιαίτερα αστραφτερό στη φωτογραφία που έβγαλε στο πάρτι, και αποφάσισε να δοκιμάσει το new trend που μόλις φαίνεται να δημιούργησε το διάσημο μοντέλο! «Όλοι βλέπουμε αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες της Bella Hadid. Κοιτάξτε το σαγόνι της! Ο τρόπος με τον οποίο τονίζεται εδώ, με κάνει να σκέφτομαι: ''Μπορούμε ξαναδημιουργήσουμε αυτό το μακιγιάζ;''».

ariana grande

#TeamBrownEyes: Μάθε ποιες αποχρώσεις μαλλιών ταιριάζουν με τα καστανά σου μάτια

Η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι το Jawline Highlight by Bella Hadid!

Σε ένα βίντεο που συγκέντρωσε πάνω από 1,6 εκατομμύρια προβολές σε τέσσερις ημέρες, η Rachel μιμείται το look της Bella με λίγη βοήθεια από το Beauty Highlighter Wand της Charlotte Tilbury, σχεδιάζοντας μια γραμμή με το προϊόν στο οστό της γνάθου της και αναμειγνύοντάς το με τα δάχτυλά της. Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι πολύ κοντά!

Η πρώτη προσπάθεια της Rachel έλαβε πάνω από 1200 σχόλια!

https://www.instagram.com/p/CXy7JcDFcDt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πινελιά που θα απογειώσει έτσι απλά το μακιγιάζ σου

Η make up artist λέει ότι θα χρησιμοποιούσε ένα πιο γυαλιστερό highlighter, αλλά τράβηξε τα βίντεό της στις διακοπές και δεν είχε ένα τόσο glam προϊόν μαζί της. Οπότε, έβαλε στο πρόσωπό της απλά αυτό που είχε στο νεσεσέρ της.

Είναι το jawline highlight η νέα τάση στον κόσμο του μακιγιάζ; Κρίνοντας από την ενθουσιώδη ανταπόκριση των fans στα βίντεο, θα μπορούσε να είναι, οπότε... ξεκίνα ASAP να εξασκείς αυτή τη νέα τεχνική. Τα βίντεο του Tik Tok θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τη νέα super WOW τάση.



Bella Hadid, είσαι έμπνευση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kendall Jenner Inspo! To double french mani της είναι super fresh τάση (+10 για να διαλέξεις)

6 super duper hair trends που θα βλέπεις παντού το 2022

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved