Η Ariana Grande έγινε... Britney Spears - Η αντιγραφή του iconic 90's look στο The Voice

Οι ομοιότητες και οι διαφορές με το σύνολο της Spears από την Baby One More Time περιοδεία της το 1999!

Αν είσαι θαυμάστρια της Ariana Grande και την παρακολουθείς τελευταία, τότε πιθανότατα έχεις καταλάβει πως είναι obsessed με την Britney Spears. Αφού πρόσφατα τραγούδησε το «Oops!... I Did It Again» στη νέα εκπομπή του Jimmy Fallon, με τίτλο «That's My Jam», η Ariana απέτισε φόρο τιμής στην music icon στο The Voice αυτή την εβδομάδα.



Το επεισόδιο της Δευτέρας (6/12) είχε '90s night theme, και η Ariana φόρεσε ένα ρούχο εμπνευσμένο από μια από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της Britney. Στην Baby One More Time περιοδεία το 1999, η Britney φόρεσε ένα ροζ tube top και ένα λευκό παντελόνι με ροζ μπαλώματα στα γόνατα.

https://www.instagram.com/p/CVSw7iSJD97/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια queen ντύνεται σαν μια άλλη queen

Η νέα εκδοχή του outfit της Britney περιλάμβανε μερικά σύγχρονα στοιχεία – η Ariana αντικατέστησε τα λευκά platform sneakers με λευκές Giambattista Valli platform μπότες, το crop top της είχε στρας, και το παντελόνι καμπάνα της ήταν πολύ πιο ψηλόμεσο από αυτό που φόρεσε η Brit το 1999 – ο φόρος τιμής της στην πριγκίπισσα της Pop όμως ήταν προφανής.



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ariana προκάλεσε νοσταλγία με την επιλογή του outfit της ως κριτής στο The Voice. Νωρίτερα αυτή τη σεζόν, ξαναφόρεσε το vintage Versace μίνι φόρεμα της Jenna Rink από την ταινία «13 Going on 30», με σκουλαρίκια chandelier και βραχιόλια με χάντρες. Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να δεις μερικές φωτογραφίες από την Ariana στο The Voice.

ARIANA_GRANDE_MALLIA.jpg

Tendril braids: Η Ariana Grande υιοθέτησε το μεγαλύτερο hair trend του TikTok



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @nbcthevoice

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Yesss! Η Ariana Grande ετοιμάζει το δικό της beauty brand και ιδού οι αποδείξεις

Τώρα μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις το νέο άρωμα της Ariana Grande - Είναι απλά WOW!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved