Tendril braids: Η Ariana Grande υιοθέτησε το μεγαλύτερο hair trend του TikTok

Δοκίμασέ το κι εσύ!

Όταν σκέφτεσαι την Ariana Grande αμέσως σού έρχεται στον νου η πολύ μακριά, ψηλή και sleek αλογοουρά της. Έτσι δεν είναι; Αυτό είναι ξεκάθαρα το signature χτένισμά της, το οποίο επιλέγει σχεδόν για όλες τις εμφανίσεις της.

Μόνο που… στο τελευταίο της video clip η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό δίνοντάς μας το απόλυτο #hairspiration για το καλοκαίρι.

Βρήκαμε πώς θα πετύχεις τη χαρακτηριστική αλογοουρά της Ariana Grande (video)

Οι tendril braids της Ariana Grande

Tendril braids λέγονται τα μικροσκοπικά πλεξουδάκια δεξιά και αριστερά από το πρόσωπο, τα οποία έκανε η Ariana Grande. Φυσικά, η τραγουδίστρια δεν απαρνήθηκε τη signature αλογοουρά της, απλά αποφάσισε να δώσει ένα 90’s twist στο χτένισμά της.

Βλέπεις, αυτές οι πλεξούδες ήταν μεγάλη τάση τη δεκαετία του 1990 και φέτος επανέρχονται δυναμικά μιας και ήδη έχουν γίνει μεγάλο trend στο TikTok.

https://www.instagram.com/p/CRmKguglWys/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ariana Grande τις επέλεξε για το video clip που έκανε με τον The Weeknd και για το τραγούδι «Off the table».

Δες στην gallery προσεκτικά το χτένισμά της.

Πώς να υιοθετήσεις τις tendril braids

Τις tendril braids μπορείς να τις εντάξεις σε κάθε χτένισμά σου. Δηλαδή, μπορείς να αφήσεις κάτω τα μαλλιά σου και να κάνεις αυτά τα μικροσκοπικά πλεξουδάκια.



Εναλλακτικά, εκτός από αλογοουρά σαν της Ariana Grande, μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου κότσο, half-up ή low ponytail αφήνοντας πάντα δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό σου tendril braids.

Και κάτι ακόμα… Αυτό το hair trend μπορείς να το υιοθετήσεις τόσο στις εμφανίσεις σου στην παραλία όσο και στην πόλη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved