Νομίζεις πως τα neutrals είναι boring; 9 σύνολα θα σου αποδείξουν το αντίθετο

Επιλογές που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς!

Λατρεύουμε να φοράμε χρωματιστά ρούχα με ζωντανά μοτίβα, άκουσέ με όμως. Τα σύνολα σε ουδέτερα χρώματα μπορεί να είναι απίστευτα κομψά. Επίσης, δεν μπορούμε να αρνηθούμε πόσο πιο απλή μπορούν να κάνουν τη διαδικασία του ντυσίματός μας (το χρώμα το κάνει αρκετά περίπλοκο επειδή πρέπει να σκεφτούμε ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν με ποιες).

Άλλωστε, ο μινιμαλισμός έχει κερδίσει μια πολύ σημαντική θέση όχι μόνο στην γκαρνταρόμπα μας αλλά και σε ολόκληρη την καθημερινότητά μας. Αν επικεντρωθείς σε «ήσυχα» χρώματα όπως το κρεμ, το καφέ και το μπεζ, μπορείς να τα κάνεις mix and match πολύ εύκολα. Επιπλέον, αυτές οι αποχρώσεις θα κάνουν κάθε σύνολο να μοιάζει ακριβό, φίνο και προσεγμένο.



Η κλασική γοητεία των neutrals

Ωστόσο, αν ανησυχείς ότι η απουσία των ζωηρών αποχρώσεων θα κάνει τα minimal outfits σου λίγο μουντά, εμπιστεύσου με όταν λέω ότι το ντύσιμο με ουδέτερες αποχρώσεις είναι κάθε άλλο παρά βαρετό.

Χρειάζεσαι απλώς λίγη έμπνευση για να δημιουργήσεις τα πιο ενδιαφέροντα σύνολα. Όπως κάθε άλλη φορά, οι fashionistas στο Instagram μας απέδειξαν πως δε χρειάζεται να κάνουμε «φασαρία» για να μαγνητίσουμε τα βλέμματα.

4 must-have faux δερμάτινα items! Θα κάνουν τη διαφορά στην γκαρνταρόμπα σου

https://www.instagram.com/reel/CUs4HHRIbi3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα 9 neutral σύνολα που αξίζει να αντιγράψεις τις επόμενες μέρες, για ένα super-chic αποτέλεσμα!



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @negin_mirsalehi

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved