4 must-have faux δερμάτινα items! Θα κάνουν τη διαφορά στην γκαρνταρόμπα σου

Τα δερμάτινα κομμάτια μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε κλασικό φθινοπωρινό σύνολο!

Τα faux δερμάτινα κομμάτια αποκτούν ξανά τον πρωταγωνιστικό ρόλο τους στις γκαρνταρόμπες μας το φθινόπωρο. Αδιαμφισβήτητα διαχρονικό, ένα δερμάτινο ρούχο είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να απογειώσουμε κάθε εμφάνισή μας. Από φούστες, oversized faux δερμάτινα μπλέιζερ μέχρι και σέξι παντελόνια, το οικολογικό δέρμα προσθέτει στα σύνολά μας αίσθηση πολυτέλειας και μια chic διάθεση, γι’ αυτό είναι και η must αγορά κάθε φθινόπωρο και χειμώνα.



Το κομμάτι-κλειδί που θα σε βγάλει αυτοπρόσωπη

Τα τελευταία χρόνια, αυτό το πολυτελές ύφασμα βρίσκεται μονίμως στην κορυφή των τάσεων. Είναι επίσης πολύ πιο προσιτό χάρη σε όλες τις εκδοχές στην αγορά που δεν χάνουν σε τίποτα στην κομψότητα και το στυλ.

Τα εντυπωσιακά δερμάτινα κομμάτια που θα δεις παρακάτω μας δίνουν αμέτρητες ιδέες για να τα ενσωματώσουμε στη γκαρνταρόμπα μας και να δημιουργήσουμε statement εμφανίσεις.

Skirt alert! Η φούστα πρωταγωνιστεί το φθινόπωρο - Πώς θα τη φορέσεις



Είναι αισθησιακό και ευέλικτο

Επιπλέον, σε αντίθεση με πολλά άλλα είδη ρούχων, που φαίνονται κατάλληλα μόνο για συγκεκριμένες περιστάσεις, το δέρμα μπορεί να φορεθεί, τόσο στις πρωινές εμφανίσεις, όσο και στις hot βραδινές εξόδους μας. Πολλές είναι και οι fashionistas που τόλμησαν τις head to toe leather εμφανίσεις, οι οποίες... ήρθαν για να αντικαταστήσουν το denim on denim.

Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα κορυφαία leather items αυτής της περιόδου αλλά και οι ευφάνταστοι συνδυασμοί που μας γεμίζουν όρεξη για πειραματισμό.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @camilleyolaine

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved