Met Gala 2021: Το αγαπημένο φόρεμα του TikTok... δεν έφτασε ποτέ στο κόκκινο χαλί

Η Anna Molinari δημιουργεί κομψά looks από ανακυκλώσιμα υλικά!

Η σχεδιάστρια μόδας βιώσιμων items, Anna Molinari, δημιούργησε ένα φόρεμα από πρωτοσέλιδα εφημερίδων που είχε συλλέξει από τον Μάρτιο του 2020 έως τον Μάρτιο του 2021.

«Ήθελα αυτό το φόρεμα να θυμίσει στον κόσμο όλους εκείνους που έχουν χαθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και να τονίσει πως έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας», έχει δηλώσει η fashion designer.

5 wow τρόποι να φορέσεις το φούτερ σου αυτό το φθινόπωρο

Ωστόσο, μετά από ένα viral TikTok και το Met Gala, πολύς κόσμος δηλώνει πως αυτό είναι το αγαπημένο τους Met Gala look φέτος – αν και δεν φορέθηκε καν στην εκδήλωση.

Το φόρεμα

Αυτό το απίστευτο φόρεμα – ή έργο τέχνης, όπως το έχουν ονομάσει πολλοί TikTokers – διαθέτει έναν κορσέ, ένα διάφανο ζιβάγκο, και ένα cutout στον ώμο, κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμες εφημερίδες.

Τι είπε η Anna Molinari

«Δημιούργησα το φόρεμα, επειδή το εμβόλιο είχε αρχίσει να χορηγείται παγκοσμίως και ένιωσα ότι υπήρχε αυτή η νοοτροπία του ‘έκανα το εμβόλιο, όλα έχουν λυθεί, πάμε να διασκεδάσουμε’», δήλωσε η Anna στο TikTok.

«Εν τω μεταξύ, υπάρχουν ακόμα τόσα πράγματα που πρέπει να κάνουμε ως άνθρωποι και ειδικά σε αυτήν την χώρα. Εκτός από ένα σημάδι των καιρών και ένα μνημόσυνο για όλους αυτούς που έχουμε χάσει, ήθελα αυτό το φόρεμα να εμπνεύσει τους ανθρώπους να γίνουν καλύτεροι».

Η Anna, η οποία έχει ένα brand με secondhand ρούχα με την ονομασία Instinct, μοιράστηκε για πρώτη φορά το φόρεμα στο TikTok στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά συνειδητοποίησε αργότερα ότι θα ήταν τέλειο για το φετινό θέμα του Met Gala, «In America: A Lexicon of Fashion».

Συνέχισε παρακάτω για να δεις και άλλα σχέδια της Anna.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @annamo.1

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved