Η Ariana Grande θα είναι η πιο στυλάτη κριτής του The Voice και ιδού η απόδειξη

Εμείς απλά αναμένουμε να δούμε τα επόμενα looks της.

Η Ariana Grande έκανε για ακόμη μια φορά την έκπληξη. Πριν λίγα 24ωρα η 27χρονη popo star ανακοίνωσε πως θα είναι μία από τους τέσσερις coaches του αμερικανικού «The Voice». Ο 21ος κύκλος του δημοφιλούς talent show αναμένεται να προβληθεί στο NBC το φετινό φθινόπωρο.

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια θα πάρει τη θέση του Nick Jonas και θα βρίσκεται δίπλα στην Kelly Clarkson, τον John Legend και τον Blake Shelton, που παραμένουν για ακόμα μία σεζόν στις θέσεις τους.

«Έκπληξη! Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη και είναι τιμή μου που θα συναντήσω τους Kelly Clarkson, John Legend και Blake Shelton στην 21η σεζόν του “The Voice”», έγραψε η Ariana Grande στα social media και πόσταρε την πρώτη φωτογραφία της από το πλατό του αμερικανικού «The Voice», όπου ποζάρει ενθουσιασμένη στη χαρακτηριστική κόκκινη καρέκλα. «Nick Jonas θα μας λείψεις», συμπλήρωσε.

H pop star φημίζεται για τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές ενώ έχει πραγματοποιήσει αρκετά αξέχαστα looks. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένουμε να τη δούμε με λαμπερά, girly outfits και όπως πάντα θα αντλήσουμε ιδέες και έμπνευση από εκείνη σε θέματα στυλ.

Δες επίσης: Έγινε μυστικός γάμος για Malik- Hadid; Η αποκάλυψη & τα viral σχόλια (pics)

https://www.instagram.com/p/CNDQAksrAbq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις της αγαπημένης μας Ariana Grande.

Πηγή φωτογραφιών: @arianagrande

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved