Αυτές είναι οι 5 πιο hot τάσεις στα μαγιό για αυτή τη χρονιά

Βρήκαμε τα σχέδια στα οποία πρέπει να επενδύσεις.

Μπορεί να διανύουμε τον δεύτερο μήνα της Άνοιξης ωστόσο οι πολύ ζεστές, καλοκαιρινές ημέρες δεν αργούν. Μην ξεχνάς ότι ζούμε σε μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες του πλανήτη με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να ανεβαίνει στα ύψη αρκετά νωρίς.

Το πολύμηνο διάστημα της καραντίνας μας ανάγκασε να φοράμε συνεχώς φόρμες, πιτζάμες και αθλητικά κυρίως ρούχα. Ωστόσο όσο εμείς περιμένουμε την επιστροφή στην κανονικότητα, τα πρώτα μεγάλα fashion trends στα μαγιό για φέτος, έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο τα all time classic σχέδια όπως το τριγωνικό μπικίνι και το ολόσωμο μαγιό, παραμένουν πρόταση. Ωστόσο διαπιστώνουμε πως με μικρές αλλαγές ή προσθήκες, αρκετά "βαρετά" είδη ανανεώνονται και μετατρέπονται στο πιο ονειρεμένο μαγιό που είχες ποτέ. Όσον αφορά τα χρώματα το μαύρο, το λευκό, το ροζ και οι mix n' match συνδυασμοί αποτελούν τις πιο αγαπημένες επιλογές όλων των κοριτσιών.

Την ίδια ώρα, μαγιό με εντυπωσιακά prints έρχονται για να κυριαρχήσουν σε πολλές, διαφορετικές εκδοχές. Το μόνο σίγουρο είναι πως κοιτώντας τα trends θα βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο σωματότυπο αλλά και το στυλ σου.

Δες επίσης: Η Demi Lovato ξεμπροστιάζει την πραγματική ζωή των celebrities

https://www.instagram.com/p/CKW0xAEF8O-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CKW_iCbnyPP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τις 5 μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό για το 2021.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved