Η Kylie Jenner αγόρασε τα πιο αμφιλεγόμενα παπούτσια αυτής της χρονιάς

Το κόστος τους ξεπερνά τις 63.000 ευρώ.

Εδώ και λίγο καιρό μια καλλιτεχνική ομάδα αποφάσισε να κατασκευάσει μια δική της εκδοχή των περίφημων σανδαλιών Birkenstock. Η MSCHF φτιάχνει παπούτσια από δέρμα που προέρχεται από την διάσημη, πανάκριβη τσάντα Birkin του οίκου Hermès. Ναι, κι όμως! Αξιοσημείωτο είναι πως η τιμή των Birkinstocks ξεκινά από 34.000 δολάρια και φτάνει τις 76.000. Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Η ομάδα κατασκεύσασε περίπου 10 ζευγάρια συνολικά με τον rapper Future και την τραγουδίστρια Kehlani να είναι οι πρώτοι stars που τα αγόρασαν. H Kendall Jenner είναι όπως φαίνεται μια ακόμη κάτοχος των συγκεκριμένων ανατρεπτικών υποδημάτων. Η νεαρή celeb ανέβασε πριν λίγες ώρες σε Instagram-story την παρακάτω φωτογραφία όπου βλέπουμε τα νέα της Birkinstock σανδάλια σε μαύρο χρώμα.

Η μικρή αδερφή των Kardashians φημίζεται για τη luxury συλλογή της σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ οπότε η τελευταία της αγορά δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Ωστόσο εμείς αναρωτιόμαστε αν η νεαρή celeb θα τα φορέσει και ίσως θα ποζάρει με αυτά στο Instagram. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.

Εμείς σου είχαμε μιλήσει για τα συγκεκριμένα παπούτσια πριν λίγο καιρό στο Queen.gr και μπορείς να μάθεις περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

papoutsia

Πηγή φωτογραφίας: @kyliejenner

Δες επίσης: Βρήκαμε τα πιο εύκολα tips για να μην γλιστράνε τα παπούτσια σου στο χιόνι

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τα πιο ανατρεπτικά παπούτσια της χρονιάς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved