5 υφασμάτινες μάσκες προσώπου για να επαναφέρεις τη χαμένη λάμψη από τα party των γιορτών

Οι υφασμάτινες μάσκες περιέχουν όλα τα οφέλη που έχει ανάγκη η επιδερμίδα μετά το hangover των γιορτών.

Μετά από τα συνεχή πάρτι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες το σώμα και η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από ξεκούραση.

Ο οργανισμός σου σίγουρα θα έχει αφυδατωθεί. Η επιδερμίδα του προσώπου σου μετά από τις ατέλειωτες ώρες με makeup θα έχει χάσει τη λάμψη της. Αυτό που έχει ανάγκη είναι από περιποίηση και φροντίδα. Η ενυδάτωση για άλλη μία φορά είναι το κλειδί. Οι ενυδατικές κρέμες και τα σέρουμ, θα επαναφέρουν την φρεσκάδα και την ενυδάτωση στο δέρμα σου.

Βέβαια, παρά τα δεκάδες skincare προϊόντα που μπορεί να έχεις στο νεσεσέρ σου, η επιδερμίδα χρειάζεται extra boost ενυδάτωσης. Γι' αυτό υπάρχουν οι υφασμάτινες μάσκες προσώπου. Οι υφασμάτινες μάσκες περιέχουν όλα τα οφέλη που έχει ανάγκη η επιδερμίδα μετά το hangover των γιορτών. Οι μάσκες προσώπου έχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς γιατί εκτός από πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, είναι συγχρόνως και budget friendly. Δηλαδή, μπορείς να τις βρεις σε πολύ προσιτές τιμές.

pexels-sam-lion-6001500.jpg

Επιπλέον, είναι τόσο βολικές στη χρήση τους που κατά τη διάρκεια της εφαρμογής τους μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα και άλλες δουλειές. Μπορείς να τις έχεις πάντα και παντού μαζί σου γιατί δεν πιάνουν καθόλου χώρο, είτε μέσα στην τσάντα σου, είτε στο νεσεσέρ σου.

Εκεί που κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ και διαβάζεις το αγαπημένο βιβλίο σου, πρόσθεσε μία υφασμάτινη μάσκα και άφησέ την για όσο χρόνο αναγράφει η κάθε συσκευασία (συνήθως 10'). Όταν την αφαιρέσεις η επιδερμίδα σου θα δείχνει αναζωογονημένη και λαμπερή.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές υφασμάτινες μάσκες που εμείς επιλέγουμε ξανά και ξανά. Ρίξε μία ματιά...

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved