Οδηγός αγοράς: Τα crop top που θα φορέσουμε με τα baggy τζιν παντελόνια μας

Τα crop και τα bra tops που αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα σου.

Καλοκαιράκι θα πει σχολεία κλειστά και μπάνια στη θάλασσα, άρα και κάποιο μαύρισμα. Και μόλις πάρουμε το πρώτο χρωματάκι, έχουμε αυτόματα την επιθυμία να βάλουμε κάτι πιο κοντό και πιο αποκαλυπτικό, που να ανδεικνύει το σώμα μας και τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα baggy χαμηλοκάβαλο τζιν παντελόνι και ένα crop top;

https://www.instagram.com/p/CtOcUphrp9I

To crop top είναι το απόλυτο μπλουζάκι της χρονιάς, γιατί παρόλο που αφήνει την κοιλιά ακάλυπτη το φορέσαμε και κατά τη διάρκεια του χειμώνα με μάλλινες ζακέτες και χοντρά hoodies από πάνω. Οπότε αν τα φορέσαμε το χειμώνα, καταλαβαίνεις ότι το καλοκαίρι δικαιωματικά τους ανήκει. Εκτός από τα συνηθισμένα crop tops έχουμε και τα bra tops, που είναι λίγο πιο κοντά, λίγο πιο sexy, λίγο πιο παιχνιδιάρικα.

Το πουκάμισο είναι το αγαπημένο summer top της Σάντυ Χατζηϊωάννου -Φόρα το και εσύ πάνω από μαγιό

crop-top-(1).jpg

Επίσης, να θυμάσαι ότι τα crop tops είναι η τάση που μας έρχεται από τα 00s, δηλαδή τη δεκατία του 2000, που είναι και το κορυφαίο trend στο Tik Tok. Σίγουρα το βλέπεις παντού. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery και δες τα καλύτερα crop tops της αγοράς σε καλοκαιρινό mood και με super stylish attitude. Τα συγκεκριμένα τοπάκια φοριούνται όλες τις ώρες.

Τα best buys σου:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved