Do it like Josephine! Τα ωραιότερα μπλε bikini για τα πρώτα σου μπάνια

Η Josephine βρήκε το πιο αισιόδοξο και θηλυκό μαγιό και μπορείς να την αντιγράψεις για να είσαι η bikini queen του φετινού καλοκαιριού.

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα (ή στην πισίνα) και καθημερινά η θερμοκρασία ανεβαίνει αισθητά. Δεν σου κρύβω πως ο Μάιος είναι ο αγαπημένος μου μήνας αφού ξεκινώ την αναζήτηση των bikinis που θα αγοράσω για τις προσεχείς επισκέψεις στις παραλίες της πρωτεύουσας.

Μην ξεχνάς πως η Ελλάδα είναι μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες με αποτέλεσμα να έχουμε αμέτρητους λόγους για να απολαύσουμε τον ήλιο, τη θάλασσα και τις βουτιές. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τώρα επενδύω στα μαγιό και τα beachwear κομμάτια που θα με συντροφεύσουν στις καλοκαιρινές μου εμφανίσεις, χαρίζοντας άνεση και στυλ.

Μια ματιά στις βιτρίνες των καταστημάτων αρκεί για να διαπιστώσεις ότι νέα κοψίματα, μοντέρνα σχέδια και mix n' match συνδυασμοί έρχονται για να κυριαρχήσουν φέτος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν εντοπίσεις τόσο απλά τα μαγιό που σου αρέσουν περισσότερο ανάμεσα σε αυτή την μεγάλη γκάμα επιλογών.

H Josephine φόρεσε το πιο hot bikini της σεζόν

Πριν λίγα 24ωρα η Josephine δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία στο Ιnstagram στην οποία ποζάρει με το μπλε bikini της.

Τα ψηλόμεσα μαγιό είναι ό,τι πιο θηλυκό και μοντέρνο μπορείς να φορέσεις ενώ σου δίνουν την ευκαιρία να τονίσεις τη λεπτή σου μέση.

https://www.instagram.com/p/Crs2WpAsrdf

Το έντονο μπλε χρώμα που επέλεξε η τραγουδίστρια ταιριάζει εξίσου σε ξανθές και μελαχρινές (και σε όλες τις επιδερμίδες), αποτελώντας την πιο in πρόταση για το φετινό καλοκαίρι.

Μόλις δεις το νέο κούρεμα της Josephine θα θέλεις να το κάνεις κι εσύ – 9 καρέ για έμπνευση

H τραγουδίστρια έχει μια μεγάλη συλλογή από bikinis σε έντονα χρώματα, τα οποία της ταιριάζουν πολύ.

https://www.instagram.com/p/Cp2eNWpoOrb

Ιt's shopping time

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα μπλε bikinis της αγοράς για να επενδύσεις στο αγαπημένο σου.

Πηγή κεντρικής: josephinewendel

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved