Η Josephine με total leather σύνολο ήταν η απόλυτη pop diva

Η Josephine είναι το απόλυτο «matrix icon» και τα σπάει με το δερμάτινο outfit που επέλεξε.

Είτε αγαπάς, είτε όχι την ελληνική pop σκηνή δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ακούσει και να μην έχεις χορέψει με τα τραγούδια της Josephine. Η Josephine έχει γίνει το απόλυτο icon της μουσικής σκηνής και μπορούμε να πούμε ότι είναι ίσως η μοναδική Ελληνίδα τραγουδίστρια που μαζί με την Ελένη Φουρέιρα έχιε όλο το look των αγαπημένων μας stars από το εξωτερικό. Ανατρεπτική και ενημερωμένη φοράει πάντα τα πιο edgy σύνολα εντός και εκτός σκηνής και αυτό είναι το υπέροχο με το στυλ της. Ότι δεν προσπαθεί να μιμηθεί κάτι που δεν είναι, αλλά ακολουθεί πάντα το προσωπικό της στυλ. Για αυτό και είναι τόσο αυθεντική.

Μόλις δεις το νέο κούρεμα της Josephine θα θέλεις να το κάνεις κι εσύ – 9 καρέ για έμπνευση

https://www.instagram.com/reel/CjsnH8fIgMt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπάρχουν πολλά items από τη γκαρνταρόμπα της που σίγουρα θα ήθελες να έχεις στη δική σου. Ειδικά η τελευταία της off duty εμφάνιση ήταν απλώς μαγική! Η Josephine βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου, που είναι καλός της φίλος και συνεργάτης. Και δεν θα μπορούσε παρά να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Αυτή τη φορά με ένα total black outfit σε δέρμα.

josephine 5

Το δέρμα είναι η απόλυτη τάση της σεζόν και η Josephine το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Josephine επέλεξε να φορέσει ένα leather μαύρο παντελόνι, με ψηλή μέση και baggy γραμμή και στενό τελείωμα, ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο. Από πάνω το συνδύασε με ένα strapless, corset top επίσης σε μαύρο δέρμα και από πάνω φόρεσε μία oversized, maxi καμπαρντίνα από το ίδιο ακριβώς υλικό σε στυλ matrix. Συμπλήρωσε το look με vinyl, μυτερές μπότες και ασορτί γάντια μέχρι τον αγκώνα. Στο λαιμό της φόρεσε ένα chunky, κολιέ σε στυλ αλυσίδα, που έκανε ακόμη πιο edgy το outfit και του έδωσε ένα μικρό glam. To απόλυτο Y2K look με έμπνευση από την πιο statement ταινία των 00s, που έγινε τάση της σύγχρονης μόδας. Josephine είσαι έμπνευση!

josephine 4
https://www.instagram.com/p/Ch8EWyuM7Ga/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το make up trick της Josephine που δεν έχει καταλάβει κανείς

Josephine: Το «Tilefono» της έγινε viral στο TikTok και κάνει χαμό

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved