Το TikTok χορεύει σε ρυθμούς «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» & η Josephine έγινε ξανά viral

Η νεαρή pop star κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό.

Η Josephine είναι μια από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες pop stars της γενιάς της και τα τραγούδια της γίνονται hits το ένα μετά το άλλο. Η νεαρή τραγουδίστρια της Panik Records κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες το νέο της τραγούδι «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» το οποίο συνοδεύεται με ένα εκρηκτικό music video σε σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα.

Δυναμικό, γεμάτο με «εκρηκτικούς» μουσικούς συνδυασμούς και τη μοναδική ερμηνεία και ενέργεια της Josephine, το «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» μάς ξεσηκώνει και μας φτιάχνει τη διάθεση από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι: Claydee, Christos Santikai, Leonidas Sozos, Paris Kalpos και Josephine.

Το make up trick της Josephine που δεν έχει καταλάβει κανείς

Στο video, η Josephine, ως μοντέρνα πριγκίπισσα, μας μεταφέρει την ιστορία ενός κοριτσιού που μπορεί να ρωτά τον καθρέφτη του, αλλά τελικά καταφέρνει να εκπληρώσει το όνειρό του, χωρίς να χρειάζεται τον πρίγκιπα του παραμυθιού.

To «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» κάνει χαμό στο TikTok

Όπως ήταν αναμενόμενο το νέο τραγούδι της Josephine έγινε viral στα social media και συγκεκριμένα στο TikTok με τους χρήστες να χρησιμοποιούν τον ήχο για να δημιουργήσουν τα δικά τους απολαυστικά videos.

Πριν λίγες ημέρες η 32χρονη συναντήθηκε με τον Fipster στο κέντρο της Αθήνας και γύρισαν την πιο fun εκδοχή του βιντεοκλίπ με το αποτέλεσμα να είναι απλά απολαυστικό.

Εσύ ακόμη να το ακούσεις; Πάτα τώρα play.

Πηγή κεντρικής: josephinewendel

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved