Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Οι pastel φούστες είναι το must item της άνοιξης και έχουμε τις 5 καλύτερες

Οι φούστες την άνοιξη είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε περίσταση. Από το σχολείο μέχρι τη βόλτα!

Μόλις μπαίνουμε στην άνοιξη έχουμε όλοι και όλες την ανάγκη για μια μικρή ανανέωση, η οποία συνήθως γίνεται με κάποια ψώνια. Θα βγεις μια βόλτα στην αγορά με τη μαμά ή την κολλητή σου, θα δοκιμάσεις πολλά και διάφορα και μετά θα καταλήξεις στα αγαπημένα σου items. Πριν, όμως, ξοδέψεις το χαρτζιλίκι σου σε κάτι που ίσως δεν χαρείς όσο θα ήθελες, εμείς είμαστε εδώ για να σου βρούμε τις μεγαλύτερες τάσεις και να κάνεις τη σωστή αγορά.

pastel_skirts-(2).jpg

Φέτος, οι φούστες είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο street style και έχουν καταλήξει να αντικαστήσουν σε μεγάλο βαθμό τα παντελόνια μας. Αλλά ποιο είναι το καλύτερο trend που θα σε βάλει σε ανοιξιάτικο mood και μπορείς να φορέσεις και το καλοκαίρι; Τα pastels φυσικά, δηλαδή οι παστέλ αποχρώσεις. Μιλάμε για το baby ροζ και μπλε χρώμα, το λιλά, το nude, το πράσινο της μέντας και το ελαφρύ κίτρινο. Όλα αυτά τα χρώματα ταιριάζουν τέλεια σε μια φούστα, που μπορείς να συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά tops.

Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα σουτιέν για σένα που αγαπάς τις basic αποχρώσεις

pastel_skirts-(4).jpg

Εμείς βρήκαμε παρακάτω τα καλύτερα items από όλα τα αγαπημένα brands της αγοράς, αφού κάναμε την απαραίτητη έρευνα, και σου τα παρουσιάζουμε από κάτω. Διάλεξε το δικό σου νέο item!

Editor's choices:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved