Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα σουτιέν για σένα που αγαπάς τις basic αποχρώσεις

Ένα σουτιέν μπορεί να γίνει τελείως αόρατο ή πλήρως ορατό! Σου εξηγώ από παρακάτω τι εννοώ.

Ξέρω ότι το σουτιέν είναι ένα πολύ βασικό μέρος της ζωής σου και ότι θα προτιμούσες να χάσεις οτιδήποτε παρά το αγαπημένο σου σουτιέν. Και αυτό γιατί ένα σουτιέν αρχικά σε στηρίζει όλη μέρα, άρα έχει να κάνει ξεκάθαρα με το κομμάτι της άνεσης, εκφράζει τη sexy πλευρά σου και είναι ο αόρατος σύμμαχος σου τις μέρες που δεν νιώθεις και τόσο στα πάνω σου. Το item που ανταποκρίνεται στην παραπάνω περιγραφή είναι κυρίως το σουτιέν σε στυλ brallette, αυτό δηλαδή που δεν έχει μπανέλα, έχει μαλακά cups και το επιλέγουμε σε basic απόχρωση, όπως το μαύρο, το λευκό ή το nude, προκειμένου να είναι αόρατο μέσα από τα ρούχα μας.

bra-(2).jpg

Δεν είναι βέβαια λίγοι οι σχεδιαστές που αποφάσισαν να κάνουν τα σουτιέν -και γενικότερα τα εσώρουχα- μέρος των συλλογών τους. Έτσι είδαμε στους δρόμους της πόλης τα bra tops όλο το καλοκαίρι, αλλά το χειμώνα μέσα από ζακέτες και σακάκια. Όλα τα αγαπημένα κορίτσια της μόδας έχουν αγκαλιάσει το trend και έχουν φροντίσει να μας δείξουν τα εσώρουχα τους, τα οποία και επιλέγουν outfits της Miu Miu, της Gucci ή του οίκου Proenza Schouler.

Aκόμη και η Kim Kardashian όπως θα ξέρεις ασχολήθηκε με το χώρο τον εσωρούχων, δημιουργώντας την επιτυχημένη σειρά της SKIMS, που είναι στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων και ποντάρουν ακριβώς σε όλα τα παραπάνω που συζητήσαμε. Στην καλή εφαρμογή, τη στήριξη και τη θηλυκότητα και όλα αυτά στην πιο υπέροχη basic παλέτα, που θα κάνουν αφενός το σουτιέν σου αόρατο μέσα από τη μπλούζα και αφετέρου κατάλληλο και για ένα casual chic σύνολο. Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα σουτιέν της αγοράς και στα προτείνουμε παρακάτω.

Οδηγός αγοράς: Βρήκαμε τα cool παπούτσια που λατρεύει η Hailey Bieber

Tα 5 καλύτερα σουτιέν σε basic απόχρωση:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved