Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα σκουφάκια και beanies που θα λατρέψεις

Είναι από τα βασικά αξεσουάρ του χειμώνα και κάνουν το κάθε look πιο ενδιαφέρον και cool.

Γενικά οι μέρες με κρύο χρειάζονται και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της winter γκαρνταρόμπας κάθε κοπέλας, που θέλει να είναι μέσα στα πράγματα και τώρα έχουν επιστρέψει στις τάσεις της περιόδου πιο πολύ από ποτέ. Τα head pieces, δηλαδή τα αξεσουάρ, που φοράμε για να κρατήσουμε ζεστό το κεφάλι μας είναι must για την σεζόν που διανύουμε και το πιο εύκολο και πρακτικό από όλα είναι ένας σκούφος ή ένα είδος beanie hat. Beanies λέμε εκείνα τα σκουφάκια που είναι κάπως πιο κοντά και μοιάζουν με μικρό καπελάκι.

beanies_teen-(1).jpg

Αν παρακολουθείς το street style θα είδες ότι στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης τα σκουφάκια και τα καπέλα είχαν την τιμητική τους και ότι μπορούσες να εντοπίσεις τα πιο περίεργα trends. Γούνα και πολύχρωμες πλέξεις, κλασικό μαύρο και fluffy υφές, ακόμα και παγιέτες, όλα συμμετείχαν στα looks των fashion girls που μας δίνουν την έμπνευση να δημιουργήσουμε και εμείς τα πιο stylish looks.

Δεν έχεις σχολείο; Βγες στο χιόνι με τα πιο stylish σύνολα

beanies_teen-(3).jpg

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς, με χρώμα, στυλ και άποψη, που είναι ιδανικά για αυτές τις μέρες. Επίσης, έχει στο νου σου ότι ισχύουν ακόμη οι χειμερινές εκπτώσεις, οπότε θα βρεις πολύ καλές προσφορές σε last minute buys και θα έχεις έτσι ένα κλασικό σκουφάκι που θα φοράς ξανά και ξανά κάθε χειμώνα στο σχολείο και τη βόλτα σου.

Τα best buys σου:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved