Δεν έχεις σχολείο; Βγες στο χιόνι με τα πιο stylish σύνολα

Έχουμε πάρει έμπνευση από το πιο fashionable κορίτσι του Instagram, που ξέρει καλά το παιχνίδι του snowing style.

Είναι γεγονός ότι στη χώρα μας δεν το έχουμε πολύ με το χιόνι. Αυτό βέβαια έχει και τα θετικά του για εμάς, που μπορεί να γλιτώσουμε και λίγες μέρες μάθημα και παράλληλα να απολαύσουμε το χιόνι, όσο περισσότερο μπορούμε. Να κάτσουμε στο σπίτι και να κάνουμε cocooning, να κάνουμε μαραθώνιο με τις αγαπημένες μας σειρές και φυσικά να βγούμε για χιονοπόλεμο και βόλτες στη χιονισμένη πόλη. Αν μάλιστα μένεις κάπου κοντά στη φύση, τότε όλα είναι ακόμη πιο super για σένα. Το μόνο σου θέμα είναι τι να φορέσεις, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς: μία βόλτα στο χιόνι με τις κολλητές ή τους γονείς σου θα συνοδεύεται και από μία αντίστοιχη φωτογραφία για τα social media ή ένα μικρό video για το Tik Tok account σου. Οπότε τι κάνουμε;

https://www.instagram.com/p/Cnz69vgrydF

Σου έχω το πιο stylish Scandi girl, που έχει όλες τις απαντήσεις του winter look στα χιόνια. Και αυτό γιατί όπως καταλαβαίνεις, όταν ζεις στη Σκανδιναβία, μαθαίνεις να ζεις με το κρύο και το χιόνι και να είσαι παράλληλα stylish. Ο λόγος για την Emma Fridsell, μία content creator που ζει στη Σουηδία και αν ανήκεις στις φανατικές της μόδας, θα την έχεις δει σίγουρα στις street style φωτογραφίες από την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης. Ο λογαριασμός της είναι πραγματική έμπνευση και αξίζει να κάνεις follow τώρα!

https://www.instagram.com/p/ClLyP_KALEP

Η Hailey Bieber επιβεβαιώνει την απόλυτη τάση στις φούστες της σεζόν

Εμείς ξεχωρίσαμε κάποια από τα καλύτερα looks της, που έχει ανεβάσει κατά καιρούς μέσα στο χιονισμένο τοπίο, για να πάρεις έμπνευση. Οι γούνες, οι moon boots, τα puffer jackets, οι ζεστές φόρμες, τα πολύχρωμα κασκόλ και τα σκουφάκια είναι τα items που κυριαρχούν.

Ντύσου κομψά στο χιόνι και καλές βόλτες!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved