Armando Grillo/IMAXTREE.COM

Xmas vibes: Τα 10 καλύτερα highlighters για glow εφέ πρωί και βράδυ

Τα Χριστούγεννα δεν είναι και τόσο μακριά και το glam είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο. Πώς θα το πετύχεις; Με το σωστό highlighter, φυσικά! Plus: Πώς θα το απλώσεις σωστά στο πρόσωπο.

Μπορεί ακόμα το ημερολόγιο να δείχνει Νοέμβριο και τα Χριστούγεννα να απέχουν περίπου αρκετές μέρες, όμως… ουσιαστικά δεν είναι και πολύ μακριά. Ήδη οι βιτρίνες έχουν στολιστεί γιορτινά, οι πόλεις σιγά-σιγά βάζουν τα καλά τους και δεν γίνεται και εσύ να μην αρχίσεις τις προετοιμασίες. Τι εννοώ; Φυσικά, να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι για τις γιορτινές μέρες.

Να σκέφτεσαι τα outfits σου, τα χτενίσματα, αλλά και το μακιγιάζ που θα κάνεις στις εξόδους σου τα Χριστούγεννα. Είτε με φίλους, είτε με την οικογένεια. Και θα σταθώ σήμερα στο make up και συγκεκριμένα στο must have item για λάμψη: το highlighter.

Υγρό, κρεμώδες, powder highlighter: Πώς θα τα χρησιμοποιήσεις σωστά

Τα tips για να απλώσεις σωστά το highlighter

Το highlighter είναι εκείνο το προϊόν που απλώνεις σε μύτη, ζυγωματικά, πηγούνι και τόξο του έρωτα για λάμψη στο μακιγιάζ. Όπως κάθε τι, όμως, έχει και αυτό τα μυστικά του για να μην… υπερβάλεις. Μάθε ποια είναι παρακάτω και μετά πάμε για shopping, girl!

Στα ζυγωματικά

Άπλωσε το highlighter με πινέλο κατά μήκος του κόκαλου των ζυγωματικών, εκεί ακριβώς που πέφτει το φως του ήλιου. Φρόντισε, ωστόσο, να μην το φέρνεις πολύ κοντά στα μήλα και το αποτέλεσμα είναι ανομοιόμορφο.

bronze_look.jpg

Στη μύτη

Highlighter μπορείς να βάλεις στην άκρη και στο κόκαλο της μύτης κι έτσι να κάνεις τη μύτη σου να μοιάζει πιο κομψή και σμιλεμένη.

Στο τόξο του φρυδιού

Βάζοντας highlighter στο τόξο του φρυδιού σου φωτίζεις αμέσως το βλέμμα και συγχρόνως δημιουργείς την ψευδαίσθηση ανόρθωσης του φρυδιού.

https://www.instagram.com/p/CjYMqxROWFM

Στο τόξο του έρωτα (aka cupids bow) και στο πηγούνι

Τόξο του έρωτα ονομάζεται η καμπύλη που δημιουργείται στο άνω χείλος. Εκεί, λοιπόν, μπορείς να βάλεις highlighter και να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση όγκου στα χείλη. Βάλε, επίσης, λίγο προϊόν και στο κέντρο του πηγουνιού για έξτρα (αλλά κομψή) λάμψη στο μακιγιάζ σου.

Glow shopping

Δες τώρα 10 τέλεια highlighters και μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις τα παραπάνω tips για αποτέλεσμα like a pro.

highlighter_bysephora.JPG

SEPHORA COLLECTION, Face Shimmering Powder Highlighter

HIGHLIGHTER_BYKORRES.JPG

KORRES, ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ICONIC GLOW LIQUID HIGHLIGHTER

HIGHLIGHTER_BYSEVENTEEN.JPG

SEVENTEEN, ILLUMINATING ALL

HIGHLIGHTER_BYRIMMEL.JPG

RIMMEL, HIGH' LIGHT

HIGHLIGHTER_BYRAREBEAUTY.JPG

RARE BEAUTY, Positive Light Liquid Highlighter

Συνέχισε στην gallery για να δεις ακόμη 5 highlighters.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved