Το yummy skin και ακόμη 3 τάσεις μακιγιάζ θα πρωταγωνιστήσουν τον χειμώνα

Είσαι έτοιμη για edgy μακιγιάζ, λαμπερό δέρμα και looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις όπου σταθείς κι όπου βρεθείς; Ανακάλυψε τα 4 πιο hot make up trends του χειμώνα.

Θυμάμαι στα χρόνια του Γυμνασίου και του Λυκείου να αγοράζω μανιωδώς εφηβικά περιοδικά, να τρέχω στις σελίδες που αφορούσαν την ομορφιά και συγκεκριμένα το μακιγιάζ και μετέπειτα να μαζεύω το χαρτζιλίκι μου για να αγοράσω καλλυντικά και όσα είδα να τα κάνω πράξη. Ωραίες εποχές!

Τότε- πριν 12 χρόνια δηλαδή- υπήρχαν κάποια standard trends όπως το μαύρο eyeliner και το lip gloss, που αφορούσαν τους teenagers. Τώρα, ολοένα και περισσότερες τάσεις έρχονται στο προσκήνιο και σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις και να τολμήσεις. Και αυτό θα συμβεί φέτος τον χειμώνα. Γιατί… το yummy skin, το Tumblr makeup, τα σκούρα χείλη και άλλες τάσεις μακιγιάζ θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Πάμε να τις δούμε;

Face gem: Η Camila Cabello με το make up trend που θα επιλέγεις για τα πάρτι της σεζόν

Στρας στα μάτια

stras makeup

Τα στρας στο eye look είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που έρχεται. Κάνε, λοιπόν, ένα μακιγιάζ με eyeliner, πρόσθεσε στρας στο βλέφαρο και απόλαυσε στον καθρέφτη σου το πιο glam look ever. Προφανώς και αυτό το μακιγιάζ δεν θα το κάνεις για να πας για καφέ με τις κολλητές, αλλά μόνο για τα πάρτι της σεζόν.

Yummy skin

https://www.instagram.com/p/CYsPIBmNMsJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τέλειωσαν οι μέρες που ήθελες η επιδερμίδα σου να είναι ματ. Η νέα τάση και το yummy skin σού λέει να έχεις λαμπερό δέρμα, με γυαλάδα κάτι το οποίο θα πετύχεις αν βάλεις λίγη ενυδατική μέσα στο foundation ή την BB cream σου. Αν «κλέψεις» και λίγο από το serum ενυδάτωσης της μαμάς σου, ακόμα καλύτερα.

Μαύρα χείλη

skoyra xeili

Too dark to handle, δεν συμφωνείς; Αν, ωστόσο, θέλεις το μυστήριο στο μακιγιάζ σου, τα μαύρα χείλη είναι μεγάλη τάση φέτος και μπορείς να τα δοκιμάσεις.

Tumblr ή marinated makeup

https://www.instagram.com/p/CjG1V53rb18/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το συγκεκριμένο look προϋποθέτει λαμπερό – σχεδόν λιπαρό δέρμα- και σκούρο μακιγιάζ στα μάτια ή και στα χείλη. Συνεπώς, το καλό skincare είναι το πρώτο βήμα για να πετύχεις αυτό το make up trend και θα χρειαστείς καλή ενυδατική κρέμα με 1-2 σταγόνες ελαίου προσώπου. Έπειτα, χρησιμοποιείς σκούρο eyeliner με σκούρα σκιά και κάνεις blending και τέλος, αν θέλεις, βάζεις και σκούρο κραγιόν στα χείλη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το αμφιλεγόμενο trend που υιοθετούν τα κορίτσια του TikTok για την πρώτη μέρα στο σχολείο

Το μυστικό της Hailey Bieber για juicy και λαμπερά χείλη με 2 προϊόντα του νεσεσέρ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved