Υγρό, κρεμώδες, powder highlighter: Πώς θα τα χρησιμοποιήσεις σωστά

Ήρθε η ώρα να λάμψεις. Glow, girl!

Πρόσφατα έκανες μια βόλτα στην αγορά και αγόρασες νέα, super wow καλλυντικά, τα οποία περιμένεις πώς και πώς να δοκιμάσεις. Μέσα σε αυτά είναι και το πολυσυζητημένο highlighter. Σωστά; Tο Instagram έχει γεμίσει με αυτό το προϊόν ομορφιάς και μπορώ να σου πω πως δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση.

Είναι ένα super duper καλλυντικό, το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι στη μόδα. Βλέπεις, προσθέτει μια άλλη διάσταση στο πρόσωπό μας. Μπορεί να βοηθήσει το foundation να φαίνεται πιο φυσικό, τονίζει όμορφα τα μάγουλα ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έξυπνο τρόπο και μόνο του.

Καλά μέχρι εδώ, αλλά... ξέρεις πώς να χρησιμοποιείς ένα highlighter; Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη όταν κι εγώ αγόρασα αυτό το προϊόν για πρώτη φορά και μάλλον για να βρίσκεσαι εδώ έχεις και εσύ την ίδια απορία. Αλλά μην αγχώνεσαι καθόλου, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω και να σου πω πώς να το χρησιμοποιήσεις σωστά. Πάμε να δούμε.

Glow, girl! 10 highlighters για τις απαραίτητες δόσεις λάμψης στο μακιγιάζ

Τι είναι ακριβώς το highlighter

Το highlighter είναι το προϊόν μακιγιάζ, που δίνει λάμψη στο πρόσωπό μας και μας κάνει να φαινόμαστε πιο ξεκούραστες. Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να δώσουμε λίγη ζωή στην εμφάνισή μας. Μπορούμε επίσης να τονίσουμε περισσότερο κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Έτσι, χρησιμοποιώντας το σωστά μπορούμε να κάνουμε τη μύτη μας να φαίνεται πιο λεπτή, τα οστά από τα μάγουλά μας πιο ψηλά και τα χείλη μας πιο γεμάτα.

via GIPHY

Τα σημεία για εφαρμογή Highlighter

Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία που πρέπει να απλώνεις το highlighter για να μη φαίνεσαι... πυγολαμπίδα.

Αυτά είναι τα μήλα του προσώπου σου, τα κόκαλα των φρυδιών και το σημείο ανάμεσα στη μύτη και τα χείλη.

Αν θέλεις επίσης να προσθέσεις μια πινελιά στην άκρη της μύτης σου, κάνε το! Μην το φοβηθείς. Και να σου πω και κάτι ακόμα; Όταν φοράς στράπλες top ή φόρεμα, βάλε λίγο Highlighter στους ώμους και στο στέρνο σου και θα με θυμηθείς!

via GIPHY

Πώς να εφαρμόσεις πούδρα Highlighter

Πρώτα απ 'όλα, εάν φοράς υγρό foundation ή ενυδατική κρέμα με χρώμα και θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα highlighter σε μορφή πούδρας, θα πρέπει γι’ αρχή να περάσεις το πρόσωπό σου με μια ημιδιάφανη πούδρα. Αυτό θα βοηθήσει το highlighter σου να εφαρμοστεί σωστά και να παραμείνει σταθερό για ώρες.

Γενικά, να θυμάσαι αυτόν τον βασικό κανόνα μακιγιάζ: σκόνες πάνω από σκόνες (aka πούδρες) και υγρά ή κρέμες πάνω από άλλα υγρά ή κρέμες αντίστοιχα.



Και... πώς θα απλώσεις σωστά το powder highlighter σου; Η καλύτερη επιλογή είναι να το εφαρμόσεις με πινέλο βεντάλια ή πινέλο ρουζ μικρού και μεσαίου μεγέθους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βουτήξεις το πινέλο σου στο προϊόν και να αφαιρέσεις τυχόν περίσσευμα για να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, με μια γρήγορη κίνηση, πέρασε το πινέλο στα ψηλά σημεία του προσώπου σου.

Πώς να εφαρμόσεις το υγρό Highlighter

Αφού τελειώσεις με τη βάση σου, προχώρα κατευθείαν στην εφαρμογή υγρού highlighter.

Ρίξε το υγρό highlighter απευθείας στα σημεία που είπαμε παραπάνω και, στη συνέχεια, ξεκίνα να ταμπονάρεις καλά με τα δάχτυλά σου ή το πινέλο για να γίνει τέλειο blending. Τα περισσότερα υγρά highlighters είναι συσκευασμένα με σταγονόμετρο-απλικατέρ, που βοηθoύν στο να βάλεις σωστή ποσότητα στο πρόσωπό σου.



Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ ή για πιο... φανταστικό αποτέλεσμα να αναμείξεις μερικές σταγόνες υγρού highlighter απευθείας στο foundation σου.

Πώς να εφαρμόσεις το κρεμώδες Highlighter

Στριφογύρισε το δάχτυλό σου στο κρεμώδες highlighter, για να το ζεστάνεις και να απλωθεί τέλεια στο πρόσωπό σου.



Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σου, ξεκίνα να τοποθετείς highlighter ακριβώς εκεί που θέλεις δώσεις glow εφέ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved