Brow time: 6 μολύβια φρυδιών που ταιριάζουν κυριολεκτικά σε όλες

Είσαι μελαχρινή ή ξανθιά; Κοκκινομαλλά ή καστανή; Οποιοδήποτε και αν είναι το χρώμα των μαλλιών σου, δές 6 μολύβια φρυδιών που ταιριάζουν κυριολεκτικά σε όλες!

Όλες χρειαζόμαστε πού και πού την περιποίηση από τους experts. Και ποια δεν χρειάζεται να χαλαρώσει και να αφεθεί στα χέρια των ειδικών που θα μας χαρίσουν την απόλυτη ανανέωση και αναζωογόνηση; Η beauty list αυτήν την εποχή - ειδικά αν τώρα ετοιμάζεσαι για διακοπές- συνήθως εμπεριέχει τα εξής: Μανικιούρ, check. Κομμωτήριο, check. Καλλυντικά, check. Φρύδια;

Η περιποίηση των φρυδιών είναι λίγο ιδιαίτερο θέμα, μιας και πολλές είτε επιλέγουν να τους δίνουν σχήμα μόνες τους, είτε δεν μπορούν χωρίς να επισκέπτονται την brow artist τους έστω μια φορά τον μήνα. Μην ξεχνάμε και την κατηγορία γυναικών που δεν ασχολούνται καθόλου με τον σχηματισμό των φρυδιών τους, παρά μόνο με το γέμισμα των κενών που τυχόν έχουν! Σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεσαι ένα είναι το σίγουρο. Χρειάζεσαι ένα μολύβι φρυδιών στο νεσεσέρ σου.

Πώς θα προστατεύσεις τα μαλλιά από το χλώριο της πισίνας διατηρώντας τα υγιή και λαμπερά

Μπορεί να έχεις ήδη κλείσει ραντεβού στην brow artist σου, τον άνθρωπο που θα περιποιηθεί τα φρύδια σου για να είσαι η απόλυτη beauty queen, αλλά όπως ξέρεις είναι λίγο αδύνατον αυτή η περιποίηση να γίνεται συχνά. Αλλά μη σκας! Αυτά τα κενά που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου θα τα γεμίζεις με το μολύβι φρυδιών σου σε χρόνο dt και δε θα καταλάβει κανείς οτι έχουν περάσει ημέρες, από την τελευταία φορά που επισκέφτηκες την brow artist σου. Ε δεν γίνεται να την πάρεις μαζί σου στις διακοπές για να διατηρήσεις τα φρύδια σου on fleek, αυτόν τον ρόλο θα τον αναλάβεις εσύ!

https://www.instagram.com/p/CgPMyeMqmlj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιος είπε οτι δεν υπάρχουν μολύβια φρυδιών που να ταιριάζουν κυριολεκτικά σε όλες;

Τώρα θα έρθω στην απορία που έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου! Στο ποιο μολύβι φρυδιών είναι κατάλληλο για σένα. Μην ανυσυχείς καθόλου, επειδή ξέρω οτι η σωστή επιλογή απόχρωσης είναι ένα ιδιαίτερο ζήτημα, σου έχω βρει 6 μολύβια φρυδιών που ταιριάζουν κυριολεκτικά σε ΟΛΕΣ. Ναι, καλά διάβασες και σε ξανθές και σε μελαχρινές και σε καστανές και σε κοκκινομάλλες.



Κάποια από αυτά τα μολύβια έχουν και βουρτσάκι ή σφουγγαράκι, ώστε να κάνεις τα απαραίτητα σβησίματα ή να προσαρμόσεις σε εσένα την ένταση του χρώματος που επιθυμείς. Τέλειο, δεν συμφωνείς; Κάνε scroll για να διαλέξεις εκείνο που θα μπει ASAP στο νεσεσέρ σου!

μακ

MAC

SEPHORA

SEPHORA COLLECTION

LOREAL

LOREAL PARIS

SMASHBOX

SMASHBOX

MAYBELLINE

MAYBELLINE

MAX FACTOR

MAX FACTOR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 lip balm με SPF για juicy και προστατευμένα από τον ήλιο χείλη

Βασίλισσα του μανικιούρ! 10 βερνίκια στα πιο καυτά χρώματα του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved