8 lip balm με SPF για juicy και προστατευμένα από τον ήλιο χείλη

Πέρα από το σώμα, τα μαλλιά και το πρόσωπο πρέπει να προστατεύουμε και την περιοχή των χειλιών από τον ήλιο. 

Το αντηλιακό είναι το προϊόν που πρέπει να φοράς όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά ειδικά το καλοκαίρι δεν πρέπει να το παραλείπεις. Το καλοκαίρι ο ήλιος κυριολεκτικά καίει και για να μην καείς και εσύ, πρέπει να προστατέψεις το δέρμα σου από την κορυφή ως τα νύχια βάζοντας αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.

Αντηλιακά μαλλιών, σώματος, προσώπου, όλα αυτά τα χρειάζεσαι. Όμως, κάπου εδώ θα σου πω ότι χρειάζεσαι ένα ακόμη προϊόν, που πιθανότατα να μην του δίνεις σημασία, μιας και θεωρείς ότι είναι περιττό. Ποιο είναι αυτό; Το lip balm με SPF.

6 πανωφόρια που θα σε ζεστάνουν τα ψυχρά βράδια του καλοκαιριού

SPF χρειάζεσαι και στα χείλη σου

Θα απαντήσω αμέσως στην ερώτηση που σου έρχεται στο μυαλό! Ναι, χρειάζεται το lip balm που χρησιμοποιείς για να ενυδατώνεις τα χείλη σου, να περιέχει και δείκτη προστασίας από τον ήλιο.. Εξάλλου, το δέρμα στα χείλη σου, είναι ακριβώς όπως το δέρμα του υπόλοιπου προσώπου σου και είναι ευαίσθητο και επιρρεπές σε έγκαυμα.

Επειδή το δέρμα των χειλιών είναι πιο λεπτό και πιο ευαίσθητο, ένα έγκαυμα στα χείλη θα μπορούσε να είναι πολύ επώδυνο. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που ξεχνούν ότι πρέπει να εφαρμόσουν αντηλιακό σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή και αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει. Πιθανότατα χρησιμοποιείς ήδη ένα lip balm, οπότε γιατί να μην το αντικαταστήσεις με αυτό που περιέχει SPF;

Δε θα το αποχωρίζεσαι ποτέ



Για να το έχεις λοιπόν από εδώ και πέρα στο νεσεσέρ, στην τσάντα σου και γενικότερα παντού, σου έχω φτιάξει τον απόλυτο οδηγός αγοράς και έχω βρει 8 lip balm με SPF για σένα. Τα χείλη σου θα είναι απαλά και ενυδατωμένα, αλλά ταυτόχρονα και προστατευμένα από τις ακτίνες του ήλιου.

kores

KORRES

FREZYDERM

FREZYDERM

LA ROCHE POSE

LA ROCHE-POSAY

LIPOSAN

LIPOSAN

VICHY

VICHY

sephora

ULTRA VIOLETTE

bioten

BIOTEN

kiko

KIKO MILANO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 αναζωογονητικά body mists για να αντιμετωπίσεις τις καυτές μέρες του καλοκαιριού

Κωδικός αντηλιακή προστασία: 10 αντηλιακά για λιπαρές ή με τάση ακμής επιδερμίδες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved