Manicure queen! 10 βερνίκια στα πιο hot χρώματα του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι θέλουμε έντονα χρώματα στο μανικιούρ μας και σου έχω 10 βερνίκια για να διαλέξεις!

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά περίμενα πώς και πώς να έρθει το καλοκαίρι για να επιλέξω με την πρώτη ευκαιρία έντονα χρώματα στο μανικιούρ μου! Η απλή πολυτέλεια ενός φωτεινού mani όχι μόνο συμπληρώνει την καλοκαιρινή μου γκαρνταρόμπα, αλλά φωτίζει και τη διάθεσή μου. Τι άλλο να θέλει ένα κορίτσι;

Το καλοκαίρι του 2022, τα ανοιχτά, nude χρώματα τα αφήνουμε για λίγο στην άκρη και λέμε ένα μεγάλο ΝΑΙ στα φωτεινά, πιο ανοιχτόχρωμα και έντονα χρώματα σκεπτόμενες όλη την παλέτα του ουράνιου τόξου.

10 αναζωογονητικά body mists για να αντιμετωπίσεις τις καυτές μέρες του καλοκαιριού

Τα πιο hot χρώματα που μπορείς να επιλέξεις για το καλοκαιρινό μανικιούρ σου

Ροζ, κόκκινο, πράσινο, μπλε, πορτοκαλί, κίτρινο ένα είναι το σίγουρο…θα δυσκολευτείς να επιλέξεις, ειδικά αν σκεφτείς ότι θα πρέπει να έρθεις αντιμέτωπη και με τις αποχρώσεις που διαθέτει το κάθε χρώμα!

Καλοκαίρι λοιπόν = χρώμα και πέρα από τα ρούχα μας το θέλουμε και στο μανικιούρ μας, γι’ αυτό συγκέντρωσα 10 βερνίκια με χρώμα που θα βλέπεις παντού αυτό το καλοκαίρι και θα δείχνουν ονειρικά με την μαυρισμένη σου επιδερμίδα. Ναι, θα κάνουν και φοβερή αντίθεση αν αναρωτιέσαι (είναι κάτι που σκέφτομαι όταν έχω να σου προτείνω κάτι).

Let’s go for beauty shopping, girl

Μπορεί οι ημερομηνίες στο ημερολόγιό σου να είναι όλες κλεισμένες, αλλά βρες μια μέρα την οποία θα αφιερώσεις στην περιποίησή σου και ναι, αυτό σημαίνει ώρα ΚΑΙ για μανικιούρ.



Πάρε το βερνίκι που σου έκανε πιο πολύ κλικ και ώρα να δημιουργήσεις το απόλυτο nail art του καλοκαιριού με το πιο hot χρώμα!

essie

ESSIE

opi

OPI

7teen

SEVENTEEN

οπι2

OPI

peggy sage

PEGGY SAGE

kiko milano

KIKO MILANO

RIMMEL

RIMMEL

essiee

ESSIE

σεφορα

SEPHORA COLLECTION

KIKO

KIKO MILANO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γίνε μια σύγχρονη Barbie υιοθετώντας το Barbiecore trend - 10 φούξια items για σένα

Beach queen: Οι πιο στυλάτες τσάντες θαλάσσης για τις εμφανίσεις σου στην παραλία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved