10 αναζωογονητικά body mists για να αντιμετωπίσεις τις καυτές μέρες του καλοκαιριού

Θέλεις μια ελαφριά σύνθεση αρώματος για να αναζωογονείς την επιδερμίδα σου από την αφότητη ζέστη; Τα body mists είναι αυτό που χρειάζεσαι και δε θα αποχωρίζεσαι από τη τσάντα σου!

Με το καλοκαίρι να χτυπά τις πόρτες μας, ήρθε η ώρα να καταπολεμήσουμε τη σωματική οσμή και τον ιδρώτα με αρωματικά body mist. Αν έχεις προσέξει, τα αποσμητικά και τα αρώματά μας προκαλούν μια φοβερή μυρωδιά όταν αναμειγνύονται με τον ιδρώτα.

Τα body mist είναι η τέλεια λύση σε αυτό. Παρόλο που πολλοί τα παρομοιάζουν με άρωμα, τα body mist είναι ελαφριά, καταπραϋντικά και απαλά για το δέρμα, καθιστώντας τα μια τέλεια, καλοκαιρινή προσθήκη τόσο για το σώμα σου αλλά όσο και για την τσάντα σου. Λόγω της ελαφριάς τους σύνθεσης, είναι το προϊόν που μπορεί να μη φεύγει ποτέ από την τσάντα σου και να το ανανεώνεις ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Τα colorful eyeliners είναι η hot τάση του καλοκαιριού - Tips και 10 για να διαλέξεις

Τα body mists είναι το must have προϊόν του καλοκαιριού

Σε αντίθεση με τα αρώματα, τα body mist δεν περιέχουν αλκοόλ και είναι πιο προσιτά. Αυτή θα είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή εάν είσαι από τις κοπέλες που δεν τους αρέσουν τα βαριά αρώματα.

Το αγαπημένο μου; Να συνδυάζω τα body mists με τις αντίστοιχες (αν υπάρχουν) λοσιόν τους. Αισθάνομαι ότι το άρωμα κάθεται ακόμη καλύτερα στο δέρμα και το αποτέλεσμα είναι λιγάκι πιο έντονο. Λατρεύω την total matching μυρωδιά σώματος τύπου αφρόλουτρο, ενυδατική κρέμα ή λοσιόν και body mist (friend του body care εδώ)!

Η ελαφριά σύνθεση που θα λατρέψεις το καλοκαίρι

Με τα body mists είναι αυτό που θα έλεγες ένα διακριτικό άρωμα και είναι καιρός να επανεκτιμήσουμε τη σχέση μας με τα σπρέι σώματος. Δεν χρειάζεται να αισθάνονται twee ή σαν ένα αποδυναμωμένο άρωμα.

Σκέψου ελαφριές μυρωδιές που προσφέρουν μια πινελιά αρώματος χωρίς να είναι πλήρες άρωμα, επιτρέποντάς σου να αφήνεις το άρωμα σου στο πέρασμά σου. Και ποια δε το θέλει αυτό μεταξύ μας; Μερικά από αυτά διαθέτουν ακόμη και οφέλη για την περιποίηση του δέρματος.



Έφτιαξα τον απόλυτο οδηγό αγοράς για σένα και σου έχω 10 body mists για να αποκτήσεις ASAP το απόλυτο προϊόν του καλοκαιριού που όλες πρέπει να έχουμε στη τσάντα μας!

body mists1

SOL DE JANEIRO

estee lauder

ESTÉE LAUDER

korres mists

KORRES

nuxe mists

NUXE

erre due

ERRE DUE

voctoria secret

Victoria's Secret

seventeen

SEVEN7EEN

SEPHORA

SEPHORA COLLECTION

BODY SHOP

THE BODY SHOP

VICTORIA SECRET

Victoria's Secret - Aqua Kiss

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 χτενίσματα και 5 scrunchies για τις πιο fashionable εμφανίσεις του καλοκαιριού

Το λευκό shorts ταιριάζει με όλα τα tops σου - 8 σορτσάκια για να διαλέξεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved