Τα colorful eyeliners είναι η hot τάση του καλοκαιριού - Tips και 10 για να διαλέξεις

Το καλοκαίρι το μακιγιάζ μας θέλει χρώμα! 10 colorful eyeliners για να υιοθετήσεις την απόλυτη τάση του καλοκαιριού. 

Μπορούμε όλες να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να εκτιμήσουμε τον τρόπο με τον οποίο το Euphoria, μας ώθησε και μας επηρέασε (θετικά) στο να γίνουμε ξανά δημιουργικές με το μακιγιάζ!

Η σειρά που όλες λατρέψαμε (και αναμένουμε για την 3η σεζόν), κατάφερε να «σπάσει» πολλά ταμπού και έφερε στο προσκήνιο νέες τάσεις που πιο παλιά… μπορεί να φαίνονταν σε πολλές κάπως περίεργες ή πολύ τολμηρές!

6 μπεζ σουτιέν για να μη διακρίνεται τίποτα μέσα απο τα λευκά tops σου

Η πιο hot τάση του καλοκαιριού είναι εμπνευσμένη από το Euphoria

Οι τάσεις που ήρθαν στο προσκήνιο με την εμφάνιση του Euphoria; Λάμψη, γκλίτερ, χρώματα, στρας, graphics και… colorful eyeliners! Και σήμερα, θα σταθούμε σε αυτό, girl. Τα χρωματιστά eyeliners είναι η πιο hot τάση που θα βλέπεις παντού το καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/reel/CdOnYI5JrzB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είσαι αρχάρια στο μακιγιάζ ή προτιμάς τις πιο nude αποχρώσεις; Τότε σίγουρα τα eyeliners και τα make up looks με στρας ή τα cut crease eyes θα σου φανούν λίγο έξω από τα νερά σου και πιθανόν δύσκολα να τα δημιουργήσεις!

Το καλοκαίρι θέλουμε πολύ χρώμα. Ναι, και στο μακιγιάζ!

Ωστόσο, ένας εύκολος τρόπος για να γνωρίσεις τις λαμπερές τάσεις του μακιγιάζ, είναι να φοράς πολύχρωμα eyeliners. Να είσαι βέβαιη ότι δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις ένα τρελό, γραφικό σχήμα για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα. Μερικές φορές ένα διακριτικό χρώμα είναι το μόνο που χρειάζεσαι, για να «μεταμορφώσεις» το μακιγιάζ σου από απλό σε εντυπωσιακό.

Εάν χρειάζεσαι μερικά tips τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Θα εντάξεις το colorful eyeliner στο μακιγιάζ σου και εδώ θα μάθεις μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να έχεις το πιο WOW αποτέλεσμα. Φυσικά θα πάμε και για ψώνια αν αναρωτιέσαι! Παρακάτω, θα βρεις 10 colorful eyeliners, για να κάνεις τα πιο εντυπωσιακά eye looks. Έτοιμη να υιοθετήσεις την πιο hot τάση του καλοκαιριού;

Βάλε primer ματιών

Πριν εφαρμόσεις οποιοδήποτε χρώμα στο μακιγιάζ σου, το primer ματιών είναι απαραίτητο. Η τοποθέτηση μιας βάσης στο κινητό βλέφαρο βοηθά αυτά τα χρώματα να διαρκέσουν και να αναδειχθούν καλύτερα!



Επίλεξε ένα χρωματιστό eyeliner που ταιριάζει με το χρώμα των ματιών σου

Διάλεξε ένα χρώμα που ταιριάζει απίστευτα με το χρώμα των ματιών σου! Όλα έχουν να κάνουν με τη δημιουργία αντίθεσης.

Αν έχεις μπλε μάτια, μπορείς να επιλέξεις χρυσές, πορτοκαλί και δαμασκηνί αποχρώσεις. Για πράσινα μάτια θα πρέπει να κοιτάξεις προς τις μωβ, ροζ και μπλε αποχρώσεις! Συνήθως όλα τα χρώματα ταιριάζουν στα καστανά μάτια.

Κωδικός: Go-To Eyeliner

Ξέρω καλά ότι δοκιμάζοντας κάτι νέο (colorful eyeliner στην συγκεκριμένη περίπτωση), σκέφτεσαι ότι πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό ή δημιουργικό με αυτό. Μη φρικάρεις! Χρησιμοποίησε το eyeliner σου όπως θα έκανες συνήθως. Αντί για το μαύρο ή καφέ σου eyeliner, η μόνη διαφορά είναι ότι αυτό θα έχει… χρώμα! Κάνε ό,τι έκανες και πριν. Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι νέο και να πειραματιστείς ανεβαίνοντας level τότε φυσικά και μπορείς. Go, girl!



Δεν τελειώσαμε εδώ. Πώς θα κάνεις colorful eye looks χωρίς χρωματιστό eyeliner; Επειδή εσύ δε θέλω να ταλαιπωρηθείς καθόλου, σου έχω 10 colorful eyeliners για να διαλέξεις αυτό με το οποίο θα κάνεις την πιο hot και playful τάση… δική σου!

max factor

MAX FACTOR

loreal eyeliner

LOREAL

MAYBELLINE EYELINER

MAYBELLINE

NYX EYELINER

NYX PROFESSIONAL MAKEUP

RIMMEL

RIMMEL

seventeen

SEVENTEEN

KORRES

KORRES

NYX

NYX PROFESSIONAL MAKEUP

mac

MAC COSMETICS

kiko

KIKO MILANO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το αντηλιακό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της skincare routine σου - 10 για να διαλέξεις

It's shower time - Πώς να χρησιμοποιείς σωστά το body scrub και 10 για να διαλέξεις

https://www.atticadps.gr/proionta-omorfias/makigiaz/matia/eyeliner/nyx-epic-wear-liquid-liner-00000074940/?Color=6%20Lilac

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved