10 χρωματιστές σκιές ματιών για τα καλοκαιρινά σου μακιγιάζ

Ήρθε η ώρα να κλέψεις όλα τα βλέμματα με τα beauty looks σου.

Το καλοκαίρι όλα είναι πιο εύκολα στο μακιγιάζ αφού η ηλιοκαμμένη μας επιδερμίδα κλέβει τις εντυπώσεις χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε πολλά προϊόντα. Τα μάτια μας είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του προσώπου μας και από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί ο συνομιλητής μας (εννοείται και τα αγόρια:P)

Βάλε χρώμα στο μακιγιάζ σου

Ένα από τα πιο εύκολα και παράλληλα εντυπωσιακά προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το καλοκαίρι είναι οι χρωματιστές σκιές ματιών. Δίνουν χρώμα, ένταση, φως και νεανική διάθεση στο βλέμμα αλλά και την εμφάνισή μας. Αν φορεθούν σωστά μπορούν να μεταμορφώσουν εντελώς το μακιγιάζ σου και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις.



Είναι αναμφίβολα το απόλυτο καλοκαιρινό beauty trend που θα κάνει το βλέμμα σου ακαταμάχητο όλες τις ώρες της ημέρας. Το γαλάζιο, ροδακινί, χρυσό και μωβ αποτελούν τα πιο hot χρώματα στα οποία μπορείς να επενδύσεις ωστόσο η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σου. Το χρώμα των ματιών σου είναι άλλωστε αυτό που θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα.

via GIPHY

Πηγή κεντρικής: freepik.com

Shopping guide: 10 μυρωδάτα αφρόλουτρα που θα σε κάνουν να μη θέλεις να βγεις από το μπάνιο σου



Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα 10 από τις ωραιότερες σκιές ματιών της αγοράς για να εμπλουτίσεις asap το νεσεσέρ σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved