Shopping guide: 10 μυρωδάτα αφρόλουτρα που θα σε κάνουν να μη θέλεις να βγεις από το μπάνιο σου

Το άρωμά τους απλά δεν υπάρχει!

Ένα από τα πιο απολαυστικά πράγματα που κάνεις καθημερινά για τον εαυτό σου είναι το μπάνιο. Μετά από την κούραση του σχολείου και της μελέτης έχεις μεγάλη ανάγκη να κάνεις ένα ντους και, βέβαια, θέλεις να χρησιμοποιήσεις το πιο φανταστικό αφρόλουτρο!

Αφρόλουτρα με άρωμα τριαντάφυλλο έχεις; Αν όχι, δες εδώ τα καλύτερα!

Το απόλυτο αφρόλουτρο για ένα απολαυστικό μπάνιο

Τι νόημα έχει ένα αφρόλουτρο αν δεν έχει υπέροχο άρωμα; Μυρωδιές βανίλιας, καρύδας και λουλουδιών είναι αυτές που θα κάνουν κάθε στιγμή στο μπάνιο σου μοναδική.

https://www.instagram.com/p/CPWSrUNH7Qy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σκέψου λίγο… Όσες φορές νιώθεις κυριολεκτικά ένα πτώμα, ή έχεις γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα και τη γυμναστική δεν θέλεις διακαώς να βρεθείς κάπως μαγικά μέσα στο μπάνιο σου; Ε, ναι! Και, βέβαια, δεν θέλεις να ρίξεις μόνο λίγο νερό πάνω σου, έτσι απλά. Ονειρεύεσαι μια ποικιλία αρωμάτων, που θα σε κάνουν να μοσχοβολήσεις και -εννοείται- να είσαι πεντακάθαρη. Θα τη βρεις, λοιπόν, στην παρακάτω gallery και σίγουρα θα ενθουσιαστείς!

Μην ξεχνάς την ενυδάτωση!

Τα αφρόλουτρα, εκτός από καθαριστικά προϊόντα για το σώμα, έχουν και ενυδατικούς παράγοντες. Αυτό μην το ξεχνάς!

Εν ολίγοις, το αφρόλουτρο δεν καθαρίζει απλά την επιδερμίδα, αλλά τη φροντίζει, ώστε να είναι ενυδατωμένη και απαλή. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως δεν πρέπει μετά το μπάνιο σου να χρησιμοποιείς ενυδατική κρέμα σώματος.



Η κρέμα είναι must και δεν θα πρέπει να το αμελείς αυτό. Καλοκαίρι είναι και σίγουρα θέλεις να έχεις τα πιο όμορφα και απαλά πόδια, έτσι δεν είναι;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved