Shopping Guide: 5+2 λευκά πουκάμισα που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Το white shirt είναι μια από τις πιο hot τάσεις αυτής της σεζόν.

Τα πουκάμισα είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια στην ντουλάπα κάθε κοπέλας. Μπορεί τα παλαιότερα χρόνια να έδειχναν πιο συντηρητικά και αυστηρά ωστόσο εν έτει 2021 αυτό έχει αλλάξει. Σήμερα όλα τα κορίτσια έχουν βρει τον τρόπο που τους αρέσει ώστε να το φορέσουν και να το ενσωματώσουν στα looks τους.

Τις προηγούμενες σεζόν είδαμε πως το λευκό πουκάμισο επιστρέφει δυναμικά και έρχεται φέτος για να μείνει. Το επόμενο διάστημα θα είναι ένα από τα μεγάλα trends της Άνοιξης και θα το βλέπουμε συχνά στους δρόμους της πόλεις. Ήδη έχουμε αντικρίσει στα social media εντυπωσιακές εικόνες με λευκά, overisized πουκάμισα που φόρεσαν οι αγαπημένες μας celebs (Hailey Bieber, Gigi Hadid κ.ά) και παρέδωσαν μαθήματα στυλ.

Το white shirt είναι ένα από τα πιο basic αλλά παράλληλα κομψά και stylish items της γκαρνταρόμπας μας. Άνετο, νεανικό και μοντέρνο, μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σου χαρίσει υπέροχα σύνολα. Ταιριάζει άψογα με όλα τα jeans σου, με δερμάτινο κολάν (οικολογικό), με φούστα ή κάποιο ψηλόμεσο παντελόνι.

Αρκετές είναι εκείνες που τολμούν να το φορέσουν μόνο του σαν φόρεμα, συνδυάζοντάς το με πλεκτό γιλέκο και αρβυλάκια. Το μόνο σίγουρο είναι πως το λευκό πουκάμισο είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί και αξίζει να προστεθεί στο καλάθι των αγορών σου. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα πουκάμισα που εμείς ξεχωρίσαμε για εσένα και σου προτείνουμε να αγοράσεις.

Δες επίσης: Η Taylor Swift ομολόγησε τον φόβο της και τον τρόπο που τον ξεπέρασε

https://www.instagram.com/p/CLGC1akH4rP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CLhqvEpFa8Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved