Η Taylor Swift ομολόγησε τον φόβο της και τον τρόπο που τον ξεπέρασε

Σε αυτό, τη βοήθησε το αγόρι της.

Είναι ωραίο όταν υπάρχει υγιής σχέση μέσα σε ένα ζευγάρι. Τέτοια που ο καθένας να δίνει χώρο στον άλλον για προσωπική ανάπτυξη. Που τον βοηθάει να γίνει καλύτερος και που χαίρεται που κάνει βήματα προς τα μπροστά, γιατί του δείχνει πραγματική, ακομπλεξάριστη αγάπη.

Η Taylor Swift είναι πια χρόνια σε σχέση με τον Joe Alwyn. Οι δυο τους δεν θέλουν να τραβούν πολύ τα βλέμματα πάνω τους. Προτιμούν γενικά να απασχολούν τα Μέσα κυρίως με τα επαγγελματικά τους και τα προσωπικά τους επιτεύγματα και όχι με το τι συμβαίνει στη μεταξύ τους σχέση.

Είναι όμορφο όταν συμβαίνει αυτό. Δείχνει ότι ένα ζευγάρι δεν έχει ανάγκη να «διαφημίσει» τον έρωτά του και ότι θέλει να κρατήσει κάποια πράγματα εντελώς για εκείνους.




Η αγαπημένη τραγουδίστρια έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Vanity Fair, αποκαλύπτοντας πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Ένα από αυτά μάς κίνησε την περιέργεια και το ενδιαφέρον, καθώς έχει να κάνει με ένα πιο ψυχολογικό θέμα της Taylor αλλά και με την αντίληψη που έχει ο κόσμος για εκείνη και για τους ανθρώπους του τομέα της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι ακριβώς δήλωσε η τραγουδίστρια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved