Shopping guide: 7+1 body butter που ενυδατώνουν βαθιά και μυρίζουν υπέροχα

Εσύ ακόμα να βάλεις ένα από αυτά στο ηλεκτρονικό σου καλάθι;

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας και για αυτό ακριβώς θα πρέπει να το φροντίζουμε σχολαστικά. Το ήξερες αυτό; Κι όμως, έτσι είναι! Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να το ενυδατώνουμε και να το περιποιούμαστε μόνο το καλοκαίρι, επειδή τότε φοράμε κοντά shorts και κοντομάνικα και άρα το δέρμα μας είναι εκτεθειμένο.

Η ενυδάτωση του σώματος είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Κι αυτό, γιατί η κάθε εποχή έχει τις ιδιαιτερότητές της και κατ’ επέκταση ταλαιπωρεί αρκετά την επιδερμίδα μας. Για παράδειγμα, το καλοκαίρι με την πολλή ζέστη και τις υψηλές θερμοκρασίες, το δέρμα μας ξεραίνεται και «καίγεται» με αποτέλεσμα να αναζητά υγρασία.

Αντίστοιχα, και τον χειμώνα με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, το δέρμα αφυδατώνεται και ταλαιπωρείται και άρα χρειάζεται βαθιά ενυδάτωση. Τι είναι αυτό που έχεις εσύ ανάγκη, λοιπόν, κάθε εποχή; Ένα καλό, ενυδατικό και απορροφητικό body butter.

Το body butter είναι ένα προϊόν παχύρρευστο που θα σου θυμίσει σίγουρα το βούτυρο που τρως κάθε πρωί με τη μαρμελάδα σου. Είναι, όμως, και ένα προϊόν που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα, η οποία- μάλιστα- έχει και μεγάλη διάρκεια. Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τα οκτώ πιο μοσχομυριστά και ενυδατικά body butter που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά. Είναι όλα πολύ οικονομικά και θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου τη λάμψη, τη φρεσκάδα και την ενυδάτωση που έχει ανάγκη. Κάνε scroll, δες ποιο σου αρέσει περισσότερο και οργάνωσε άμεσα το επόμενο διαδικτυακό, beauty shopping!

Cover photo: @ammara_sulit

Διάβασε ακόμα: Shopping guide: 5 lip balm για βαθιά ενυδάτωση στα χείλη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved