Shopping guide: 5 lip balm για βαθιά ενυδάτωση στα χείλη

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και η χρήση της μάσκας ταλαιπωρούν αρκετά τα χείλη σου.

Η μάσκα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τους τελευταίους μήνες και αναγκαζόμαστε να τη φοράμε και σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους. Είναι, άλλωστε, ο μόνος τρόπος να προστατευθούμε από τον κορονοϊό. Αυτό το νέο αξεσουάρ της ζωής μας, όμως, κάνει ορισμένες φορές και κακό στα χείλη μας.

Τι σημαίνει αυτό; Πως, εκτός από το γεγονός ότι η τριβή της μάσκας πάνω στο δέρμα μας δημιουργεί σπυράκια και κοκκινίλες, επηρεάζει και το δέρμα των χειλιών. Έτσι, τα χείλη μας γίνονται ξηρά και δείχνουν ταλαιπωρημένα ή αφυδατωμένα, πολλές φορές. Την κατάσταση αυτή δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο οι καιρικές συνθήκες.

Το κρύο, το οποίο δειλά-δειλά έχει κάνει την εμφάνισή του, σε συνδυασμό με τον παγωμένο αέρα που θα μας «χτυπά» σε λίγο καιρό στο πρόσωπο, είναι ικανό να ταλαιπωρήσει ακόμα περισσότερο τα χείλη μας. Ποια είναι η λύση; Η χρήση ενός πολύ ενυδατικού και θρεπτικού lip balm. Αν ακόμη δεν έχεις προμηθευτεί ένα ή αν αυτό που βρήκες στο νεσεσέρ σου θέλει πέταμα, μπορείς να δεις την παρακάτω λίστα και να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

Έχουμε βρει για σένα lip balm διάφανα, αλλά και με χρώμα. Lip balm, τα οποία είναι πολύ οικονομικά και βρίσκεις σίγουρα στο φαρμακείο, αλλά ίσως και στο supermarket. Δες τον οδηγό αγοράς που ετοιμάσαμε για εσένα και σου ευχόμαστε… καλά διαδικτυακά ψώνια.

vichy lip balm copy

VICHY, NATURALBLEND HYDRATING LIP BALM, ΑΠΟΧΡΩΣΗ RED

korres lip balm

KORRES, ΙΒΙΣΚΟΣ LIP BALM

apivita lip balm

APIVITA, LIPCARE ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ

bioten lip balm

BIOTEN, LIP HYDRATION ALOE VERA

liposan lip balm

LIPOSAN, HYDRO CARE BLISTER

Διάβασε ακόμα: DIY: Η μάσκα ομορφιάς που χρειάζεσαι για λαμπερή επιδερμίδα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved