Shopping Guide: 5 αέρινα σορτσάκια για κάθε καλοκαιρινή βόλτα

Γιατί φυσικά και θέλεις να είσαι άνετη και στυλάτη όταν βγαίνεις με την παρέα σου.

Σου αρέσει ο χειμώνας. Για πολλούς λόγους, όπως για το γεγονός ότι δε δυσφορείς κάθε φορά που παίρνεις τη μεγάλη απόφαση να ανοίξεις την πόρτα του σπιτιού. Είσαι πιο άνετη, παίρνεις μαζί και το αγαπημένο σου πανωφόρι και το θέμα λύθηκε ακόμα κι αν έχει τόσο κρύο που δεν αντέχεις.

Χειμώνας VS Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι, όμως, έχει άλλα καλά. Δεν μπορείς να αγνοήσεις ότι σου φτιάχνει η διάθεση. Ο ήλιος δύει αργά το βράδυ και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ατελείωτες βόλτες όπου και όποτε θες.

Άσε που η γκαρνταρόμπα είναι πολύ διαφορετική. Πέρα από τα κομμάτια που διαφέρουν στην ίδια τους την υπόσταση, το καλοκαίρι έρχεται με πολύ πιο ανάλαφρη διάθεση. Διαλέγεις ένα ωραίο μπλουζάκι, το συνδυάζεις και με ένα όμορφο bottom -σορτσάκι ή φούστα- και είσαι έτοιμη να βγεις στους δρόμους και να καταπλήξεις τις φίλες σου.

Shopping Guide: Υπέροχες floral φούστες για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Πώς θα επιβιώσεις το καλοκαίρι

Ο καιρός, λοιπόν, προστάζει να αφήσεις τα χοντρά υφάσματα στην άκρη -αν θες να αντέξεις με αυτοπεποίθηση τις θερμοκρασιακές συνθήκες, δηλαδή-. Να επενδύσεις σε ρούχα που επιτρέπουν το δέρμα σου να αναπνεύσει και να νιώθεις άνετα μέσα σε αυτά.

Μιας που ψάχνεις καλοκαιρινά, δες και 7 surf μαγιό για να είσαι άνετη και στυλάτη στην παραλία




Μερικά αέρινα σορτσάκια είναι η λύση που ζητάς. Συνδυάζονται πολύ εύκολα με τα ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλάζοντας μόνο μερικές περισσότερο ή λιγότερο λαμπερές πινελιές. Και γενικά θα γίνουν οι passe-partout φίλοι σου ανά πάσα στιγμή.

Στην παρακάτω gallery, σου έχω βρει μερικές super cool επιλογές για να διαλέξεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved