Shopping guide: 7 surf μαγιό για να είσαι άνετη και στυλάτη στην παραλία

Η νέα μεγάλη τάση του φετινού καλοκαιριού που πρέπει asap να δοκιμάσεις.

Σε λίγες ημέρες θα κοιτάξουμε το ημερολόγιό μας και ο Ιούνιος θα βρίσκεται και επίσημα εδώ. Το φετινό καλοκαίρι ωστόσο έχει ξεκινήσει αφού αρκετές από εμάς έχουν ήδη κάνει τα πρώτα μπάνια της σεζόν στις παραλίες της χώρας.

Την ίδια ώρα ο ζεστός καιρός μας αναγκάζει καθημερινά να επιλέγουμε ολοένα και πιο ελαφριά ρούχα για τις εμφανίσεις μας εντός αλλά και εκτός του σχολικού χώρου. Αν ανήκεις σε αυτές που δεν έχουν ακόμη φορέσει μαγιό για το 2021, σου έχουμε πολύ καλά νέα.

Πριν βγεις για ψώνια στα μαγαζιά με στόχο να αγοράσεις ένα ακόμη μπικίνι, πρέπει να ενημερωθείς για το μεγάλο fashion trend της χρονιάς. Τα surf μαγιό, δηλαδή αυτά που έχουν πιο αθλητική γραμμή, είναι ό,τι πιο hot μπορείς να επιλέξεις φέτος.

Εάν λοιπόν θες ένα μαγιό που να μπορεί να λειτουργήσει και σαν μέρος του outfit σου όλη την ημέρα (φοριέται με σορτς, φούστες κ.ά) ενώ παράλληλα σε προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, το surf μαγιό με μακρύ μανίκι είναι η λύση. Αρκετά από τα κορυφαία brands λανσάρουν ολόσωμα με μακριά μανίκια σε έντονα χρώματα και υπέροχα prints, που όλες θα θέλαμε να φορέσουμε για να ξεχωρίσουμε. Εμείς βρήκαμε και ξεχωρίσαμε μερικά από αυτά στη gallery που ακολουθεί.

https://www.instagram.com/p/BfsEFKuglA4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες επίσης: Η κόρη του Kobe Bryant παρέλαβε το σακάκι του Hall of Fame

Πηγή κεντρικής: @zebrasandlibras

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved