Shopping Guide: Υπέροχες floral φούστες για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Βρήκαμε το must-have κομμάτι αυτής της σεζόν.

Η πιο ωραία εποχή του χρόνου είναι εδώ και το Ανοιξιάτικο mood μας είναι στο pick του. Από χθες δεν βρισκόμαστε πια σε καραντίνα και έχουμε αρχίσει να χαιρόμαστε τον ήλιο και τις βόλτες στην φύση (τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα προστασίας).

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα τα overized ρούχα, οι φόρμες και τα αθλητικά σετ έγιναν κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Δεν υπάρχει άλλωστε κανένας λόγος να απαρνηθούμε την άνεσή μας και να ντυθούμε λίγο πιο επίσημα αφού εν μέσω της πανδημίας δεν πραγματοποιούνται κοινωνικές εκδηλώσεις.

Αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει αφού έφτασε η μετά-covid εποχή. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας και να φορέσουμε ρούχα που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Οι φούστες είναι ένα από τα πιο girly και αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας εδώ και πολλά χρόνια.

Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να φτιάξουν υπέροχα, θηλυκά σύνολα. Το floral είναι ένα από τα ωραιότερα prints που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στα ρούχα και έχει ταυτιστεί με την Ανοιξιάτικη περίοδο. Μια φούστα με λουλούδια οφείλει να υπάρχει στην ντουλάπα κάθε κοπέλας γι' αυτό αν δεν έχεις έστω μια, αξίζει να είναι η επόμενή σου αγορά.

Δες επίσης: 5 φορές που η Kaia Gerber απέδειξε ότι είναι το fashion icon μας

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις floral φούστες που εμείς ξεχωρίσαμε για εσένα και σου προτείνουμε να φορέσεις.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @sammyhill



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved