5 φορές που η Kaia Gerber απέδειξε ότι είναι το fashion icon μας

Το πανέμορφο μοντέλο εντυπωσιάζει με τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Όλοι χρειαζόμαστε λίγη έμπνευση για τις στυλιστικές μας επιλογές. Άλλωστε, δεν είναι ότι δυσκολευόμαστε να βρούμε πηγές έμπνευσης και προτάσεις που μπορούν να εμπλουτίσουν και να εξελίξουν το στυλ μας. Για την ακρίβεια, είναι τόσες που δεν ξέρουμε πού να πρωτοεστιάσουμε.

Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή και ας στρέψουμε το θέμα εκεί που πρέπει: στις αγαπημένες celebrities που με τη βοήθεια των στυλιστών τους παρουσιάζουν στο κοινό μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η Kaia Gerber ανήκει σε ακριβώς αυτά τα κορίτσια. Τα κορίτσια που έχουν γεννηθεί για να ασχολούνται με τη μόδα και το στυλ της μάς είναι σίγουρα παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για τα υπόλοιπα μοντέλα, αλλά και για τις καθημερινές μας εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/CFCQXA3j-Qr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η πανέμορφη Αμερικανίδα και κόρη της Cindy Crawford έχει κάνει την εμφάνισή της σε πολλά events ανά διαστήματα και οι περισσότερες από αυτές έχουν κάνει το κοινό να σταθεί και να τις παρατηρήσει για αρκετή ώρα και να ψάχνει κατευθείαν τα brands που βρίσκονται πίσω από τα ρούχα τους.

Κάπως έτσι, ήρθε η ώρα να συγκεντρώσουμε πέντε εμφανίσεις της Kaia Gerber που, όχι απλά μας έμειναν αξέχαστες, αλλά και που απέδειξαν ότι επάξια κρατάει τον τίτλο του fashion icon μας.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τις δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved