Shopping guide: 10 μαύρα eyeliners που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου φέτος το Πάσχα

Το απαραίτητο καλλυντικό που θα κάνει το μακιγιάζ σου να ξεχωρίσει!

Το Πάσχα είναι μια ανάσα μακριά και ξέρουμε πως χαίρεσαι πολύ για αυτό! Επιτέλους, ήρθε η στιγμή να πατήσεις pause στα μαθήματα και στο σχολείο, να κοιμηθείς παραπάνω, να κάνεις δραστηριότητες που σου είχαν λείψει και να δεις τους φίλους σου λίγο περισσότερο. Πάντα, βέβαια, με προσοχή και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό.

Αυτές τις μέρες των διακοπών και των γιορτών, θα βγεις λίγο παραπάνω. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να είσαι και περιποιημένη; Μα, φυσικά! Πρέπει να φροντίσεις το μακιγιάζ σου, να ξεθάψεις τα καλλυντικά που είχες κρυμμένα τόσο καιρό και να γίνεις ακόμα πιο όμορφη.

Ξεκίνα με το eyeliner! Μιας που ακόμα φοράμε μάσκα προστασίας και το κραγιόν μας δεν φαίνεται, είναι ευκαιρία να τονίσεις τα μάτια σου. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο ιδανικό από ένα μαύρο eyeliner.

Το μαύρο eyeliner θα κάνει γατίσιο και εντυπωσιακό το βλέμμα σου, θα τονίσει το χρώμα των ματιών σου και θα σε κάνει ίσως και λίγο πιο… sexy! Κι αν δεν έχεις eyeliner ή το παλιό σου έχει χαλάσει, μην ανησυχείς. Εμείς είμαστε εδώ! Κάναμε το ρεπορτάζ αγοράς μας και σου παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery τα δέκα πιο σταθερά eyeliners που αξίζει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου φέτος το Πάσχα! Καλά ψώνια!

Διάβασε ακόμα: 6 προϊόντα ομορφιάς που έγιναν viral στο TikTok σε χρόνο dt

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved