@milliebobbybrown

Η Millie Bobby Brown μας δείχνει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω για μία επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή. Παρόλα αυτά, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για τυχόν σπυράκια που μπορεί να εμφανιστούν στο πρόσωπό μας.

Βλέπουμε μέσα από τα social media την πραγματική αλήθεια; -Η απάντηση είναι όχι! Όλα αυτά τα φίλτρα που υπάρχουν έχουν την δυνατότητα να παραποιούν και να κρύβουν την πραγματικότητα. Τι εννοούμαι με αυτό; Έχουμε στην επιδερμίδα του προσώπου μας ακμή, γιατί να το κρύψουμε ή γιατί να ντραπούμε γι' αυτό; Η Millie Bobby Brown, η ηθοποιός και ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών Florence by Mills μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Το «Vampire makeup» της Hailey Bieber είναι ιδανικό για Halloween party

https://www.instagram.com/p/CwnWlxIONXo/

Η ανάρτηση που έκανε, είναι ένα κολάζ με δύο φωτογραφίες. Στην πρώτη φωτογραφία δείχνει την Brown με ένα εντυπωσιακό beauty look, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία, η Brown είναι χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα. Στην δεύτερη φωτογραφία φαίνονται ξεκάθαρα τα σπυράκια της. Η Millie Bobby Brown ταλαιπωρείται με την ακμή, ενώ δεν αφήνει την επιδερμίδα του προσώπου της ποτέ στην τύχη της... Λατρεύει την skincare routine και δείχνει καθημερινά beauty tips στο κοινό της μέσα από τα social media.

https://www.instagram.com/p/CywQCAnOaLC/

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε από την φωτογραφία της Brown, είναι ότι τα σπυράκια και η ακμή είναι κάτι που μπορεί να εμφανιστούν σε όλους μας. Ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω για μία επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή. Παρόλα αυτά, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για τυχόν σπυράκια που μπορεί να εμφανιστούν στο πρόσωπό μας.
Extra tip: Αν θέλεις κάτι το οποίο θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα μέσα στην ημέρα, μία BB cream με ελαφριά υφή, μπορεί να σου χαρίσει κάλυψη και προστασία, ενώ θα κάνει την επιδερμίδα σου να φαίνεται αψεγάδιαστη, χωρίς όμως να κρύβει και να παραποιεί την πραγματικότητα.

Η φωτογραφία της Millie Bobby Brown είναι ένα μάθημα που αξίζει να ακολουθούμε στην καθημερινότητά μας. Να είμαστε ειλικρινείς και αφεντικοί χωρίς να φοβόμαστε να το εκφράσουμε προς τα έξω!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved