Θέλεις να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό βήμα; Τρεις λόγοι για να γίνεις μέρος του Live A Legacy

Διευρύνοντας τις γνώσεις σου γύρω από τη γυναικεία ενδυνάμωση στο εργασιακό περιβάλλον

Είτε είσαι από εκείνα τα κορίτσια που ήξεραν από τα παιδικά τους χρόνια ποια επαγγελματικά «βήματα» ήθελαν να ακολουθήσουν, είτε ακόμη και τώρα δεν έχεις αποφασίσει τι ακριβώς θέλεις να κάνεις στη ζωή σου, ένα είναι το σίγουρο: Σε κάθε επαγγελματικό μέλλον υπάρχει μία αφετηρία που μπορεί να μας δώσει το boost που χρειαζόμαστε.

Και η πρωτοβουλία Live A Legacy από τη Mastercard και το Women Οn Top για την γυναικεία επαγγελματική ενδυνάμωση είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης!

Το Live A Legacy θα είναι για 5η συνεχή χρονιά στο πλευρό σου, πραγματοποιώντας τρεις μοναδικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και για πρώτη φορά, στη Θεσσαλονίκη. Κάνε την εγγραφή σου στην πλατφόρμα για να έχεις δωρεάν πρόσβαση στις εκδηλώσεις που προσφέρουν γνώσεις, έμπνευση, πρακτική εμπειρία και επαγγελματική αυτοπεποίθηση και πάρε την ώθηση που χρειάζεσαι για να κάνεις τους στόχους και τα όνειρά σου πραγματικότητα!

image003.jpg

Θυμήσου πως το Σάββατο 17 Ιουνίου, η Λυδία Παπαϊωάννου και ο Γιώργος Καπουτζίδης μας υποδέχονται στο Live A Legacy 2023 στο Ωδείο Αθηνών. Εκεί, για ακόμη μία χρονιά, καταξιωμένοι επαγγελματίες μοιράζονται τις εμπειρίες τους και τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να αντιμετωπίσουν εμπόδια που τους παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας.

Τι καλύτερο, άλλωστε, από το να συνομιλήσουμε για τα έμφυλα θέματα, με ομιλήτριες και ομιλητές που προέρχονται από την ακαδημαϊκή κοινότητα, τον χώρο των επιστημών και της επιχειρηματικότητας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών τομέων; Μάλιστα, μέσα από την εκδήλωση θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τις γνώσεις σου, γύρω από τον τρόπο συνεισφοράς καταξιωμένων ανθρώπων στον τομέα της ισότητας και της κοινωνικής αλλαγής, εστιάζοντας σε όσα χρειάζεται να κάνει ο καθένας μας ατομικά, αλλά και όλοι μαζί συλλογικά, για ένα καλύτερο αύριο χωρίς έμφυλες ανισότητες.

Η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Έλλη Ανδριοπούλου, η Αφγανή ράπερ Sonita Alizadeh, η ακαδημαϊκός Katherine Reilly, η Ειδικός Τεχνητής Νοημοσύνης και Γλώσσας Γνωσιακή Νευροεπιστήμων και ιδρύτρια του Greek Girls Code, Δρ. Λίλιαν Μπαλατσού θα είναι κάποιες από τις ομιλήτριες που θα πλαισιώσουν τη φετινή εκδήλωση.

Βλέπεις, ακόμη και οι επιτυχημένες γυναίκες που θαυμάζεις και έχουν διαπρέψει στον κλάδο τους, κάποτε βρίσκονταν στη ίδια θέση που είσαι εσύ σήμερα και μάλιστα, έχοντας έρθει αντιμέτωπες με προκλήσεις, ιδιαίτερα στα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα.

image005.jpg

Παίρνοντας δύναμη από καταξιωμένες γυναίκες θα φτάσεις στην κορυφή

Αν βρίσκεσαι στο ξεκίνημα της επαγγελματικής σου ζωής και ανυπομονείς να δώσεις στοχευμένες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που σε απασχολούν, είσαι πιο τυχερή απ’ όσο νομίζεις. Κάνοντας την εγγραφή σου στη νέα πρωτοβουλία, Live A Legacy Mentoring Events, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις το πρώτο «βήμα» για την καριέρα σου. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 στη Θεσσαλονίκη στον χώρο του MonΑsty Hotel και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 στην Αθήνα στον πολυχώρο ATRAKTOS, θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με καταξιωμένες στον εργασιακό χώρο γυναίκες, για να συζητήσεις μαζί τους και να μάθεις από την εμπειρία τους μέσω των Fireside Chats, αλλά και να κάνεις Speed Mentoring Sessions με μέντορες από το δίκτυο του Women On Top, έχοντας τη δυνατότητα να συμμετάσχεις σε διαδραστικά και πρακτικά Workshops ενδυνάμωσης.

Μάλιστα, για μία ακόμη χρονιά, το Live A Legacy προσέφερε 50 εξάμηνες υποτροφίες mentoring μέσα από το δίκτυο μεντόρων του Women On Top.

Ξεκινώντας να «χτίζεις» βήμα-βήμα την επαγγελματική σου πορεία από σήμερα

Αν υπάρχει ένας λόγος που εδώ και χρόνια η πρωτοβουλία της Mastercard γνωρίζει σημαντική απήχηση, είναι το γεγονός ότι προσφέρει πραγματικές ευκαιρίες γυναικείας ενδυνάμωσης και προσωπικής ανάπτυξης, έτσι ώστε όλο και περισσότερες γυναίκες να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να «χτίσουν» την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία που επιθυμούν.

Έτσι, στο πλαίσιο του Live A Legacy, η Mastercard προσφέρει για ακόμα μία χρονιά την ευκαιρία, σε όσες το επιθυμούν, να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία, μέσα από το Live A Legacy Internship Program και τις θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης από τη Mastercard, καθώς και από εταιρείες που ανήκουν στο ευρύ δίκτυο συνεργατών της.

Αν υπάρχει ένα «μάθημα» που θα σε διδάξει το Live A Legacy, είναι το ότι οι γυναίκες μπορούν να φτάσουν όσο ψηλά επιθυμούν, αρκεί να θέσουν τους κατάλληλους στόχους και να αδράξουν τις σωστές ευκαιρίες, ξεπερνώντας όσα εμπόδια προκύψουν στον δρόμο τους! Πραγματοποίησε δωρεάν την εγγραφή σου στην πλατφόρμα για την πρόσβαση στην εκδήλωση που ενδιαφέρεσαι, κάνοντας έτσι το επαγγελματικό «βήμα» που θα σε πάει ακόμη πιο μακριά και θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved