Ένας 14χρονος είναι ο νέος μηχανικός λογισμικού στην εταιρεία του Elon Musk

Ένα «παιδί - θαύμα» είναι ο νέος συνεργάτης του Elon Musk στην SpaceX.

Ο Kairan Quazi είναι ένα 14χρονο «παιδί - θαύμα». Σε ηλικία 9 ετών μεταπήδησε από την τρίτη τάξη του δημοτικού στο κοινοτικό κολέγιο Las Positas College ενώ σε πολύ λίγο διάστημα θα ολοκληρώσει την φοίτησή του στο Πανεπιστήμιο Santa Clara στην Καλιφόρνια, με τον ίδιο να γίνεται ο πιο μικρός απόφοιτος στην ιστορία του Πανεπιστημίου.

Η συνεργασία με τον Elon Musk

Ο 14χρονος έφηβος τελειώνοντας από το Πανεπιστήμιο Santa Clara θα αναλάβει τα καθήκοντά του ως ο νέος μηχανικός λογισμικού στην εταιρεία του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη, του Elon Musk. Έχοντας ήδη ολοκληρώσει μια πρακτική άσκηση στην Intel, θα εργαστεί στην Starlink της SpaceX, η οποία κατασκευάζει το μεγαλύτερο δορυφορικό δίκτυο Διαδικτύου στον κόσμο.

Ο Kairan, μάλιστα μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα, δημοσιεύοντας το μήνυμα που έλαβε από την SpaceX στα social media του.

https://www.instagram.com/p/CsBye98Ly0f/

Μπορεί να εργάζεται για τον Elon Musk αλλά όχι να έχει Linkedin;

Αν και ο Kairan Quazi δημοσίευσε ένα μήνυμα στο προφίλ του στο Linkedin σχετικά με το πόσο χαρούμενος νιώθει για το νέο του επίτευγμα, ο λογαριασμός του στην συγκεκριμένη πλατφόρμα απενεργοποιήθηκε καθώς εκείνος είναι 2 χρόνια μικρότερος από την ηλικία που επιτρέπεται να χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο κοινωνικό μέσο.

Ο 14χρονος έφηβος δεν έκυψε την δυσαρέσκειά του και έκανε μάλιστα μια ακόμη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας για το παράδοξο της υπόθεσης: «Δηλαδή, μπορώ να έχω αρκετά προσόντα για να αποκτήσω μια από τις πιο πολυπόθητες θέσεις εργασίας μηχανικού στον κόσμο, αλλά να μην έχω αρκετά προσόντα ώστε να έχω πρόσβαση σε μια επαγγελματική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης;».

https://www.instagram.com/p/CtcA-i9pjAO/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved