H Becky G δεν πτοήθηκε ποτέ από κανέναν - Σήμερα βρίσκεται στην «30 under 30» λίστα του Forbes

H νεαρή σταρ διαγράφει τη δική της λαμπρή καριέρα και μας εμπνέει!

H Becky G εμφανώς συγκινημένη ανακοίνωσε πως πλέον αποτελεί μέρος της ετήσιας λίστας του Forbes «30 under 30»- των πιο πλουσίων ανθρώπων κάτω των 30 ετών- αφιερώνοντας το συγκεκριμένο επίτευγμα στον νεότερο εαυτό της. «Ξεκίνησα το μουσικό αυτό ταξίδι πριν από 15 χρόνια και στην αρχή της καριέρας μου δεν ήξερα καν τι είναι το Forbes, για να είμαι απολύτως ειλικρινής», δήλωσε η star, αποδεικνύοντάς μας πως η σκληρή δουλειά πάντα αποδίδει.

Ευαγγελία Σίσκου: Η 10χρονη που κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκακιού

Η Becky G κατατάσσεται στη λίστα του Forbes «30 under 30» και μας εμπνέει!

Ως μουσικός, ακτιβίστρια και ηθοποιός, η 25χρονη τραγουδίστρια Becky G έχει φέρει τα πάνω κάτω κι έχει αλλάξει τη βιομηχανία του θεάματος. Νωρίτερα, φέτος τον Μάιο, κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «Esquemas», το οποίο προτάθηκε για το Latin pop album της χρονιάς στα Billboard Latin Music Awards 2022. Παράλληλα, ανακηρύχθηκε η καλύτερη Λατίνα ερμηνεύτρια στα American Music Awards του 2020 και του 2021, ενώ έχει λάβει επίσης ένα βραβείο από το Latin Music Award Billboard και δύο Peoples Choice Awards.

https://www.instagram.com/p/Cljk7Cqvaup

Μετά από σχεδόν 15 χρόνια στον χώρο της μουσικής, η Becky αποκαλύπτει, πως εμφανίστηκαν πολλά εμπόδια στον δρόμο της. «Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισα ήταν ο χλευασμός και η δυσαρέσκεια των ανθρώπων, σχετικά με την καταγωγή μου. Δούλευα για να επιβιώσω, για να βοηθήσω οικονομικά την οικογένειά μου, αλλά και για να εμπνεύσω το κοινό. Είμαι τόσο περήφανη για το σημείο στο οποίο έχω φτάσει. Η διαδρομή ήταν σκληρή, μοναχική, τρομακτική, αλλά τόσο όμορφη και τα κατάφερα! Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη για όσα πρόκειται να έρθουν», επισημαίνει η δημοφιλής τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/Chc0_btJyta

Κλείνοντας, η Becky G αφήνει ένα ισχυρό, super empowering μήνυμα, αναφερόμενη σε όλους όσους την παρακολουθούμε. «Γιορτάστε τις επιτυχίες σας, γιορτάστε ο ένας τον άλλον, θυμηθείτε τους προγόνους μας, οι οποίοι χωρίς να έχουν κυριολεκτικά τίποτα, δούλεψαν και φρόντισαν, ώστε οι επόμενες γενιές να τα έχουν όλα. Τα αξίζετε όλα και δεν πρέπει να το ξεχνάτε αυτό!».

Πηγή κεντρικής:: iambeckyg

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved