2 super healthy και θρεπτικά πρωινά γεύματα από τη fitness influencer Lily Sabri

Δοκίμασε νέες συνταγές και εμπλούτισε το εβδομαδιαίο διατροφικό σου πρόγραμμα!

Βαρέθηκες να τρως τα ίδια και τα ίδια και θες να εμπλουτίσεις το εβδομαδιαίο, διατροφικό σου πρόγραμμα; Εμείς σου έχουμε τη λύση. Η Lily Sabri, η οποία δε σταματά να μας εμπνέει δίνοντας φανταστικές ιδέες για τις προπονήσεις μας, μάς προτείνει τα πιο χορταστικά πρωινά, που θα μας δώσουν ενέργεια, θα γεμίσουν τον οργανισμό μας με όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε, ενώ είναι και super απολαυστικά. Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις μαζί μας;

Αυτό είναι το πιο yummy πρωινό για σένα με βάση το ζώδιό σου

2 ιδέες για τα πιο λαχταριστά και θρεπτικά πρωινά γεύματα από τη Lily Sabri

Smoothie Bowl για τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο!

BREAKFAST SMOOTHIE BOWL

Υλικά

½ κούπα γάλα αμυγδάλου (μπορείς να προσθέσεις το γάλα της επιλογής σου είτε φυτικής, είτε ζωικής προέλευσης)

½ κούπα νερό

½ κούπα μούρα

1 κ.σ. σπόροι chia

3 κ.σ. νιφάδες βρώμης

Εκτέλεση

Πρόσθεσε όλα τα υλικά σε ένα blender και ανακάτεψέ τα πολύ καλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Δοκίμασε το μείγμα σου και αν θέλεις να το γλυκάνεις περισσότερο πρόσθεσε λίγο μέλι. Ακόμη, αν θες να πήξει παραπάνω, ρίξε λίγη βρώμη ακόμα. Σέρβιρέ το σε ένα μπολ, προσθέτοντας τριμμένη καρύδα και ένα φρούτο της επιλογής σου.

Hotel Style Breakfast

HOTEL STYLE BREAKFAST

Υλικά

Αυγό

Πολύσπορο ψωμί

Αβοκάντο

Τυρί

Γιαούρτι

Μέλι

Φρούτα

Εκτέλεση

Αν δεν μπορείς να επιλέξεις αν θες αλμυρό ή γλυκό πρωινό, για ποιον λόγο να μη φας και τα δύο σε μικρότερες ποσότητες; Έτσι, ρίξε ένα χτυπημένο αυγό σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, φρυγανίζοντας παράλληλα μία φέτα πολύσπορο ψωμί. Άπλωσε επάνω της λίγο αβοκάντο, τυρί και το αυγό. Ακόμη, σε ένα μπολ ρίξε λίγες κουταλιές γιαούρτι με μέλι και ένα ψιλοκομμένο φρούτο με κανέλα. Super θρεπτικό και χορταστικό πρωινό, που θα σου δώσει πάρα πολλή ενέργεια για όλη την ημέρα.

Τόλμησε να κάνεις την αλλαγή στη διατροφή σου, δοκιμάζοντας νέες γεύσεις, εκρηκτικούς συνδυασμούς και θρεπτικές συνταγές. Η υγιεινή διατροφή δεν είναι καθόλου βαρετή, αποτελώντας το «κλειδί» και το απόλυτο μυστικό για μια βελτιωμένη καθημερινότητα, καλή φυσική κατάσταση και ψυχολογία στα ύψη!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαρέθηκες συνεχώς το ίδιο πρωινό; Δες αυτές τις yummy εναλλακτικές

Πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο avocado toast για τις μέρες των εξετάσεων(video)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved