Travel Stories: 2+1 λογαριασμοί στο Instagram που θα σε ταξιδέψουν σε ολόκληρο τον κόσμο

Επιβιβάσου στο διαδικτυακό μας jet και ας ξεκινήσουμε τις περιηγήσεις!

Σκέφτεσαι να προγραμματίσεις και να οργανώσεις ονειρεμένα ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο, όμως χρειάζεσαι την απαραίτητη καθοδήγηση; Θέλεις να πάρεις ιδέες, να εμπνευστείς, αλλά και να μπορέσεις να επισκεφθείς όλα εκείνα τα μέρη που αξίζει να βρίσκονται στην travel list σου, αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Εμείς σου έχουμε τη λύση. Ακολούθησέ μας σε αυτό το μοναδικό διαδικτυακό ταξίδι, στο οποίο θα σου γνωρίσουμε 3 ταξιδιωτικούς λογαριασμούς στο Instagram, που «κόβουν» την ανάσα με τις παραμυθένιες τους δημοσιεύσεις. Ας ξεκινήσουμε!

3 travel Instagram profiles που θα σε ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Explorerssaurus

https://www.instagram.com/reel/CjNniZmjsbd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι νεόνυμφοι, Raquel και Miguel, από την Πορτογαλία «άνοιξαν» το λογαριασμό τους στο Instagram τον Αύγουστο του 2017. Από τότε έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία τεράστια διαδικτυακή «παρέα», η οποία αποτελείται από 1,3 εκατομμύρια followers και εκατοντάδες παραμυθένιες φωτογραφίες, ενώ εξέδωσαν και το δικό τους ταξιδιωτικό βιβλίο. Το ζευγάρι πρωτογνωρίστηκε σε μία ντίσκο, στην οποία εργαζόταν η Raquel και ο έρωτας, όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι, ήταν κεραυνοβόλος. Έκτοτε ξεκίνησε μία μαγική, κοινή πορεία αγάπης με ευτυχισμένο happy end, καθώς επισφράγισαν την αγάπη τους, διοργανώνοντας τον γάμο των ονείρων τους στην πατρίδα τους τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Danae Mercer προωθεί το Body Love γράφοντας inspiring quotes πάνω στο σώμα της

Murad Osmann

https://www.instagram.com/p/CTpGMTso77K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Murad Osmann είναι Ρώσος φωτογράφος με έδρα τη Μόσχα, ενώ έχει ανακηρυχθεί ο κορυφαίος travel influencer, μετρώντας πάνω από 3,5 εκατομμύρια ακολούθους, μαζί με τη σύζυγό του Natalia Zakharova. «Η φωτογραφία έχει να κάνει με την αποτύπωση και τη δημοσίευση εικόνων, που μπορεί να λείπουν από την καθημερινότητα των άλλων. Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας με το κοινό μου, τον οποίο δε θα άλλαζα με τίποτα» έχει αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Saltinourhair

Η Hannah και ο σύντροφός της Nick είναι content creators από την Ολλανδία. Το πάθος τους για τη φωτογραφία και τα ταξίδια τούς οδήγησε στη δημιουργία του Instagram profile τους, τον Μάιο του 2016, έχοντας ως κύριο στόχο να «γεμίσουν» τα μάτια των ακολούθων τους με μαγευτικές εικόνες από όλον τον κόσμο, κάτι το οποίο κατάφεραν πανηγυρικά.

https://www.instagram.com/reel/CisERyRjnq-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εν τέλει, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να ρίξεις μία ματιά στα παραπάνω Instagram profiles, αν έχεις ταξιδιάρικη διάθεση και θέλεις να πάρεις ιδέες για τους επόμενους προορισμούς, τους οποίους θέλεις να επισκεφθείς. Τι περιμένεις, λοιπόν; Join our big travel community!



Πηγή κεντρικής: muradosmann

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

3 φορές που «Τα Φιλαράκια» μάς δίδαξαν πολύτιμα μαθήματα ζωής

16 Ελληνικά πανεπιστήμια ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου για το 2023

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved