Η Danae Mercer προωθεί το Body Love γράφοντας inspiring quotes πάνω στο σώμα της

Η πιο Body Positive Influencer μοιράζει αγάπη, περνώντας δυνατά μηνύματα σε όλες τις γυναίκες που την ακολουθούν.

Αποτελώντας ένα από τα ισχυρότερα role models της σύγχρονης εποχής και ειδικότερα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Danae Mercer χαράσσει τον δικό της δρόμο, μιλώντας ανοιχτά για όσα θέματα θεωρούνται ταμπού ακόμα και σήμερα και απενοχοποιώντας το γυναικείο σώμα με κάθε δυνατό τρόπο. Παρόλο που όλοι γνωρίζουμε πως πρέπει να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας κάθε ημέρα που περνά, πολλές φορές μπαίνουμε στην «παγίδα» της σύγκρισης, μια διαδικασία που είναι σε αρκετές περιπτώσεις αναπόφευκτη, λόγω των social media. Έτσι, η Danae πηγαίνοντας κόντρα στο διαδικτυακό «κύμα» τελειότητας της εποχής, μας εμπνέει γράφοντας βαρύγδουπα μηνύματα επάνω στο σώμα της, τα οποία όχι μόνο θα σε εμπνεύσουν, αλλά θα σου δώσουν και τη δύναμη που έψαχνες όλον αυτόν τον καιρό.

Πήρες κιλά μετά τις Πανελλήνιες; Δες πώς θα το ξεπεράσεις και θα προχωρήσεις

Ποια είναι τα quotes που γράφει η Danae Mercer πάνω στο σώμα της;

https://www.instagram.com/p/B-j9fMJpoQu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το βάρος σου θα συνεχίσει να διακυμαίνεται πολλές φορές, κατά τη διάρκεια της ζωής σου, όμως αυτό δεν επηρεάζει την αξία σου, παρόλο που μερικές φορές, λανθασμένα, πιστεύεις πως ισχύει κάτι τέτοιο. Σημασία έχει η ψυχή σου, η καρδιά σου, η προσωπικότητά σου και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που συνυπάρχουν αρμονικά και αποτελούν τη μοναδική εκδοχή του εαυτού σου.

https://www.instagram.com/p/B_SVC8Ophgq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχεις γεννηθεί για να είσαι αληθινή και όχι για να είσαι τέλεια, γράφει η Danae στην πλάτη της και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της. Άλλωστε, τι είναι η τελειότητα, ποιος την ορίζει και υπάρχει, τελικά, στην πραγματικότητα; «Μου πήρε χρόνια για να το καταλάβω αυτό. Ακολουθούσα εξαντλητικές δίαιτες, με καταπίεζα, υποκρινόμουν πολλές φορές και δεν άφηνα να ξεδιπλωθεί ο αληθινός μου εαυτός. Μια ημέρα, όμως, αποφάσισα να σταματήσω, γιατί πολύ απλά όλο αυτό δεν έβγαζε πουθενά. Έτσι, σε προτρέπω να αποστασιοποιηθείς και να βγεις κι εσύ από αυτόν τον φαύλο κύκλο. Είμαστε όλοι μας τόσο τέλεια ατελείς και αυτό είναι που μας κάνει ξεχωριστούς», εξομολογείται η ίδια.

https://www.instagram.com/p/B_xMNCjpY9i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Γενναίο μου κορίτσι υποσχέσου μου πως δεν θα μπεις στη διαδικασία αδυνατίσματος (και δεν θα σε αλλάξεις) μόνο και μόνο για να κάνεις τους άλλους να νιώσουν πιο άνετα. Έτσι κι αλλιώς τι συμβουλεύουν τις γυναίκες να κάνουν όλα αυτά τα χρόνια; Να είναι πιο αδύνατες, πιο διακριτικές, να μην γελούν δυνατά, να μην εκφράζουν την άποψή τους δυναμικά, να συνεχίσουν τη δίαιτα, να προσποιηθούν ότι είναι ανόητες. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάς πως η φωνή και τα συναισθήματά σου έχουν σημασία και δικαιούσαι να είσαι ακριβώς όπως γεννήθηκες και διαμορφώθηκες στην πορεία της ζωής σου. Είσαι ένα γενναίο, υπέροχο, τολμηρό, μοναδικό κορίτσι που πρέπει να ενδιαφέρεται για τη δική του υγεία και ευτυχία... άσε τους άλλους να λένε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ariel Winter: Ο τρόπος που έχασε κιλά και έχει γίνει μια κούκλα

Τρία είδη γυμναστικής για εσένα που βαριέσαι τα πάντα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved