3 φορές που «Τα Φιλαράκια» μάς δίδαξαν πολύτιμα μαθήματα ζωής

Ναι, η αγαπημένη μας σειρά περνά διαχρονικά και πολύ «ψαγμένα» μηνύματα.

Η σειρά που έχει αφήσει εποχή και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε με μανία σε καθημερινή βάση μέχρι και σήμερα (ας μην ξεχνάμε πως σχεδόν κάθε εβδομάδα βρίσκεται στο Top 10 του Netflix) εκτός από άπειρες στιγμές γέλιου και συγκίνησης μας έχει διδάξει και πολύτιμα μαθήματα ζωής. Ας θυμηθούμε, λοιπόν, ξανά όλες εκείνες τις φορές που τα παντοτινά «Φιλαράκια» της καρδιάς μας, έγραψαν τη δική τους ιστορία, μέσω των διαχρονικών λεγομένων τους.

Εσύ είχες συνειδητοποιήσει πως τα «Φιλάρακια» διδάσκουν διαχρονικά μαθήματα ζωής;

Να μην χάνεις ποτέ το κίνητρο στη ζωή σου

https://www.instagram.com/p/CWoNaGULCsd

Η Monica, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί η «μητέρα» της παρέας, δεν πτοείται σχεδόν ποτέ, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, ευθύνες και «υπηρετεί» τα καθήκοντά της. Άλλωστε, οι ηγετικές ικανότητες τής πηγαίνουν πολύ. Έχει τις ιδιορρυθμίες της και δεν το αρνείται, με μεγαλύτερη εμμονή αυτή για την καθαριότητα και την οργάνωση του σπιτιού της. Ωστόσο, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές η Monica δεν έχασε ποτέ το κίνητρό της, «αγκάλιασε» τον εαυτό της και αποδέχθηκε όλες τις ιδιοτροπίες της. Το ίδιο, λοιπόν, ήρθε η ώρα να κάνεις κι εσύ!

Να μην σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων

https://www.instagram.com/p/CdTqOBylRGO

Είμαστε σίγουρες πως θυμάσαι το επεισόδιο, στο οποίο η Phoebe και η Rachel πήγαν για τρέξιμο, με highlight το ιδιαίτερο τζόκινγκ της πρώτης. «Να μην σε ενδιαφέρει ο τρόπος που τρέχεις, γιατί δεν θα δεις αυτούς τους ανθρώπους ποτέ ξανά στη ζωή σου, σταμάτα να σε νοιάζει τόσο πολύ η γνώμη των άλλων και διασκέδασέ το», είχε επισημάνει η Phoebe και εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότεροι σύμφωνες με αυτό.

Ακολούθησε το πάθος σου

https://www.instagram.com/p/CeoeM2vKAry

Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε πράγματα, τα οποία μας δημιουργούν αίσθηση πληρότητας σε αυτήν τη ζωή. Έτσι, ο Chandler μας έδωσε το καλό παράδειγμα, αφού δεν δίστασε να αλλάξει την επαγγελματική του πορεία, επιλέγοντας την ιδιότητα που τον πάθιαζε περισσότερο από κάθε άλλη (αυτή του διαφημιστή), ακόμα και αν είχε διαλέξει ήδη τη φαινομενική «Dream Job» του. Ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου... και να θυμάσαι πως είναι απολύτως εντάξει να μην έχεις ένα συγκεκριμένο σχέδιο αυτήν τη στιγμή στο μυαλό σου, αναφορικά με το μέλλον σου, άλλωστε το ίδιο σε έχει συμβουλεύσει και η Phoebe... Μην σε πιάνει πανικός!

Εν τέλει, έχεις πολλούς λόγους για να συνεχίσεις να παρακολουθείς την αγαπημένη σειρά όλου του πλανήτη. Τα «Φιλαράκια» έχουν «σπάσει» κάθε ρεκόρ και έχουν αφήσει εποχή για πολλούς και ξεχωριστούς λόγους, για τους οποίους θα βρίσκονται πάντα στην καρδιά μας, αποτελώντας την πρώτη μας τηλεοπτική προτίμηση και δίνοντάς μας δύναμη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα Φιλαράκια: Ποιος χαρακτήρας της διάσημης σειράς είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved