Ετοιμάζεις πάρτι γενεθλίων; 3 viral συνταγές του TikTok που θα ξετρελάνουν τους φίλους σου

Είναι εύκολες και πεντανόστιμες.

Αγαπώ το TikTok και περισσότερο απ' όλα, αγαπώ τις viral συνταγές που βρίσκω εκεί. Συνήθιζα να ψάχνω στο Pinterest ή σε διάφορα site συνταγών, αλλά πλέον τις πιο εύκολες, χορταστικές και υγιεινές συνταγές που ξέρω, τις έχω ανακαλύψει εκεί!

Μιας και πλησιάζουν τα γενέθλιά μου και θα κάνω το πάρτι στο σπίτι μου, μπήκα στη διαδικασία να ψάξω τις πιο πρόσφατες viral συνταγές του TikTok ώστε να τις φτιάξω για τους φίλους μου και να τους ενθουσιάσω. Επέλεξα τις 3 αγαπημένες μου, οι οποίες απαιτούν ελάχιστα υλικά αλλά έχουν τόοοσο τέλεια γεύση!

Η απόλυτη συνταγή για τα πιο νόστιμα chocolate cupcakes που θα φτιάξεις σε χρόνο dt

Σου τις παρουσιάζω ευθύς αμέσως για να τις φτιάξεις και εσύ στους καλεσμένους σου σε περίπτωση που γιορτάζεις αυτόν τον μήνα - ή ακόμα και αν δεν γιορτάζεις! Άλλωστε, ποιος λέει όχι στα πάρτι άνευ λόγου και αιτίας (ειδικά αν περιλαμβάνουν νόστιμο φαγητό);

Πράσινη θεϊκή σαλάτα

Ο λογαριασμός @bakedbymelissa έκανε τον κόσμο να ερωτευτεί την πράσινη σαλάτα και μπορώ να καταλάβω το γιατί. Η βάση περιέχει λάχανο, αγγούρια, σχοινόπρασο και φρέσκο ​​κρεμμύδι — όλα ψιλοκομμένα. Το dressing συνδυάζει λεμόνι, ελαιόλαδο, ξύδι, σκόρδο, κρεμμύδι, σχοινόπρασο, καρύδια, σπανάκι, βασιλικό, διατροφική μαγιά και αλάτι. Είναι μια πανεύκολη συνταγή, και συγχρόνως τόσο νόστιμη! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως σως για πατατάκια!

Κινέζικη αγγουροσαλάτα

Αυτή η σαλάτα φτιάχνεται κόβοντας ένα αγγούρι σε φέτες και ρίχνοντας το dressing από πάνω. Συνδύασε ψιλοκομμένο σκόρδο, σάλτσα σόγιας, σησαμέλαιο, ξύδι, σουσάμι, μπούκοβο και μαύρη ζάχαρη για το dressing.

Ζυμαρικά φούρνου με φέτα

Αυτή η συνταγή περιέχει ντοματίνια, τυρί φέτα, μακαρόνια, σκόρδο, ελαιόλαδο, μπούκοβο και αλατοπίπερο - τόσο απλά! Για αρχή, ψήνεις τη φέτα, τις ντομάτες, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και τα καρυκεύματα στον φούρνο για 40 λεπτά, στους 180 βαθμούς Κελσίου. Όσο ψήνονται αυτά τα υλικά, βράζεις τα μακαρόνια και κρατάς ¼ φλ. από το νερό των ζυμαρικών για να το προσθέσεις μετά. Μόλις όλα είναι έτοιμα, τα ανακατεύεις όλα μαζί και έχεις ένα πεντανόστιμο γεύμα για τους καλεσμένους σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η συνταγή για το πιο απολαυστικό smoothie με σοκολάτα, μπανάνα και φυστικοβούτυρο

Η απόλυτη συνταγή για τη δροσιστική λεμονάδα με matcha που λατρεύει η Emma Chamberlain

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved