Η απόλυτη συνταγή για τα πιο νόστιμα chocolate cupcakes που θα φτιάξεις σε χρόνο dt

Έχεις όρεξη για γλυκό; Φτιάξε τα πιο νόστιμα chocolate cupcakes σε χρόνο dt!

Κάθεσαι και χαλαρώνεις στο μπαλκόνι και σκέφτεσαι τι ωραία που θα ήταν αν είχες σοκολάτα στο ψυγείο για να απολαύσεις; Έχω μια ιδέα για σένα! Κακάο έχεις; Αν ναι, τότε μπορείς να φτιάξεις το απόλυτο γλυκό μόνη σου και σε χρόνο dt.

Ο λόγος για τα cupcakes με σοκολάτα, λοιπόν, και θα χρειαστείς μόλις λίγα υλικά και, βέβαια, να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου, για να απολαύσεις αυτή τη σοκολατένια πανδαισία χαλαρή στο μπαλκόνι σου. Δες τη συνταγή!

Η απόλυτη συνταγή για τη δροσιστική λεμονάδα με matcha που λατρεύει η Emma Chamberlain

Η εύκολη συνταγή που θα επιλέγεις ξανά και ξανά για να φτιάχνεις τα πιο νόστιμα chocolate cupcakes.

Υλικά

100 γρ αλεύρι

20 γρ κακάο σε σκόνη

140 γρ ζάχαρη άχνη

1 ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

https://www.instagram.com/tv/CeEp4fIrFIe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

40 γρ ανάλατο βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)

120 ml πλήρες γάλα

1 αυγό

¼ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

Προθέρμανε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Βάλε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη σκόνη κακάο, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, μια πρέζα αλάτι και το βούτυρο και ξεκίνα να ανακατεύεις με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά, όλα τα υλικά μεταξύ τους.

Στη συνέχεια, ανέμειξε σε άλλο μπολ το γάλα, το αυγό και το εκχύλισμα βανίλιας μαζί και ξεκίνα να το ρίχνεις σιγά σιγά μέσα στο μείγμα με το αλεύρι. Μπορείς να ανεβάσεις την ταχύτητα του μίξερ τώρα, έτσι ώστε να ενωθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους. Μόλις ρίξεις όλο το μείγμα με το γάλα μέσα στο μπολ, συνέχισε το ανακάτεμα για μερικά ακόμη λεπτά.

Η απόλυτη συνταγή!

Μόλις ολοκληρώσεις με το μίξερ, πάρε ένα κουτάλι και ξεκίνα να βάζεις το μείγμα στα φορμάκια που θα ψήσεις τα cupcakes. Τα ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά περίπου.



Τέλος, άφησε τα cupcakes να κρυώσουν ελαφρώς στα φορμάκια πριν τα μεταφέρεις σε κάποιο άλλο σκεύος. Αν θες, μπορείς να απλώσεις πάνω από τα cupcake λιωμένη σοκολάτα ή τρούφα. Καλή, σοκολατένια απόλαυση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην παραλία θέλεις δροσιστικά snacks και αυτή η φρουτοσαλάτα είναι απλά τέλεια

Η συνταγή για το πιο απολαυστικό smoothie με σοκολάτα, μπανάνα και φυστικοβούτυρο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved